June 5, 2019

The Audo | Menu's new creative space in Copenhagen


I can't really describe the beauty of the The Audo and the real experience was a thousand times better than the pictures can tell! Definitely the highlight and talk of town off 3 days of design if you ask me. The Audo is Menu's new headquarters, along with 10 guest suites. 

Menu has teamed up with Norm Architects on The Audo and within the concept the brand's furniture, home accessories and lighting collection is presented and can  be experienced in new and authentic ways. Last year I visited the same location together with Jonas Bjerre Poulsen of Norm Architects who showed us the raw space and the huge attic where now the guest rooms are located, see my pictures from last year here.

As Joachim Kornbek Hansen explains: "The new space is a hub for powerful ideas, beautiful design and inspiration. Through openness, knowledge-sharing and collaboration, MENU takes a new approach to running a design business. Our move to The Audo highlights the multidisciplinary, unifying nature of design, while serving as a showcase and testing ground for our new concepts" 

On the ground floor we find a cafe, restaurant and shop, I loved how Menu works together with other brands to create a warm space. The majestic staircase leads to the Menu offices and communal workspace, including a material wall. From her an elevator brings you to the guest rooms, each plastered with walls in earthy tones, Dinesen floors, beautiful fabrics, carpets and furniture, and they all have amazing and different bathrooms.