Pampilles en Zinc


Pampilles en zinc…. Pegels van zink. Een tijd geleden kwam ik een foto tegen, gemaakt in een winkeltje ergens in Le Marais, het wijkje in Parijs waar ook ‘Place des Vosges’ ligt. Mijn oog viel toen op een aantal pegeltjes van zink. Na lang zoeken op internet kwam ik in zuid Frankijk het atelier tegen waar ze werden vervaardigd, verder kon ik er niets mee op dat moment. Een aantal weken geleden ben ik opnieuw begonnen met mijn zoektocht naar de zinken parels en dit keer had ik meer succes, ik vind ze prachtig.I saw these Pearls of zinc (are they called pearls?)… ohhh they are called tags, (thank you Lily G). a long time ago on a picture. They are made in the South of France and I am very happy I finally could get my hands on some. They are great for decorating.

Je suis tellement heureuse de avoir trouver ce pampilles de zinc, ils sont merveilleux pour décorer!

Contenta di aver trovata questi tesori! Fabbricati nella Sud della Francia di zinco e bellissimi per decorare!