amitié


Alweer drie weken geleden sinds mijn laatste post… Sinds de geboorte van mijn kinderen heb ik nog nooit zoveel tijd binnenshuis doorgebracht als momenteel. Voor iemand die het liefst op haar fietsje door de stad rijd en elke dag gewoon naar buiten moet, een passief gebeuren. De dagen volgen zich in een langzaam tempo op en staan nog volop in het teken van herstellen en aansterken.

De postbode is een trouwe vriend die af en toe kleine tekenen van vriendschap, amitié brengt. Zo kreeg ik dit lieve prentje en mooie kaarsje opgestuurd van M. van Something White. Mooi om neer te zetten maar vooral de gedachte dat iemand dit aan je geeft omdat ze weet dat het mooi bij mij zou staan vind ik altijd weer bijzonder. Wij kennen elkaar niet persoonlijk maar toch voel ik iets dat ik niet anders kan omschrijven dan vriendschap, of zoals de Fransen dat zo mooi kunnen zeggen amitié. Merci ma copine

Three weeks since my last post… Since giving birth to my children more then 20 years ago ! I haven’t passed so many time indoors as in this period after my operation. For someone like me, who loves riding with her bike through the city and has to go outside every day, time passes really slow. Days are filled with getting healthy and stronger. The postman is a big friend of mine these days. He brings me little signs of Friendship. This week I received a little picture and a self made candle, sent to me by M. from Something White . I think it is realy sweet she sent it to me as she thought it should fit my decor. And it does! Even if we don’t know each other personally I think we have a real friendship, or as the French say so beautiful,,, a sense of amitié Thank you my friend
(Some of you understood that I had a child recently , so I changed the text a bit)

Il y a trois semaines depuis ma dernière post… Je crois que j’ai jamais passez si beaucoup de temps dans ma maison depuis la naissance de mes enfants. (Il ya plus de 20 ans!) Pour une personne comme moi , qui adore d’aller dehors c’est un peut dur. Mon copin plus grand cette jours est le facteur qui me porte des lettres. Cette semaine il m’a porter une paquet de M de Something White. Une joli cadre et cette jolie bougies, je le trouve tres originale. Elle croyais que cette cadre était quelque chose pour mon intérieur. Et elle a raison. Je le trouve très spéciale parce que nous nous sommes jamais rencontrer. Je trouve que ça c’est l’amitié et je te remercie pour ça ma copine.