beautiful big brother…

Een tijd geleden had ik een post over hoe de Deense winkel Jeanne D’arc mij inspireerde om de kleine zink kleurige vazen te decoreren. The inspiration of Jeanne D’Arc or the art of sharing Part IV Naar aanleiding van dat artikel kreeg ik een lief mailtje van Lonnie, een van de medewerkers van de winkel met een bedankje en een complimentje terug. Leuk om te horen dat diegenen die mij inspireerden tot het maken van mooie stillevens ook mijn foto’s en blog mooi vinden.

Toen mijn vriendinnen uit t zuiden mij weer kwamen opzoeken namen zij een geweldig verrassingspakket mee. Nu ik weer mag tillen heeft de grote vaas die ook in het pakket zat eindelijk een ereplaatjsje gekregen. Ik vind het grote broertje helemaal geweldig. Dank jullie wel lieve meiden.

Dit is echt een van mijn favoriete hoekjes in huis waar alles prachtig ineen vloeit.
One of my favorite corners at my place
Une de mes coins favorite chez moi

Some time ago I made a post about how Danish shop Jeanne d’Arc inspired me to decorate the little vases here : The inspiration of Jeanne D’Arc or the art of sharing Part IV After writing I received a very sweet email from Lonnie of Jeanne d’Arc with a compliment and a thank you too. I was so pleased to hear from the people who inspired me that they liked my blog and pictures. When my friends from the south of the country came to visit me the brought this great basket full of present , I told you about. The big vase was in it as well. Now I finally after 3 months can carry some stuff around again I gave it the place it deserves. I really adore this big brother of the little vases. Thanks so much girls.

Il y a quelque temps que j’ai fait une poste dans le quelle j’ai écrit de l’inspiration de le magasin Danoise Jeanne d’Arc
The inspiration of Jeanne D’Arc or the art of sharing Part IV Après cel poste j’ai reçu une email de Lonnie du magasin Jeanne d’Arc. J’étais très content de lissez que les personnes qui me donnes beaucoup d’inspiration aiment bien mes photos et mon blog. Quand mes amies du sud sont venu a me trouver, elles ont porter aussi la vase grande. Je suis content de montrer la vase finalement sur sa place. Merci bien mes copines.

Un po di tempo fa ho scritto della inspirazione del magasino Danese Jeanne d’Arc The inspiration of Jeanne D’Arc or the art of sharing Part IV Dopo quel posto ho ricevuto un email da Lonnie del negozio di Jeanne d’Arc. Ero tropo felice da leggere que gli piacceno le miei photo et il mio blog. Quando le mieie amice del sud sono venuto a trovarmi. Mi hanno portato anche questo vaso enorme.. Adesso dopo tres mesi ho potuto finalmente dargli il posto che diserva, Grazie mille miei tessori.