Happy Birthday

Happy Birthday…. Gisteren was het de verjaardag van mijn schoonzusje. Een bijzonder mens met een groot hart. Iemand die voor mij de laatste maanden veel betekende. Die een beetje voor mij zorgde en er voor mij was en zelfs op de moeilijkste dagen naast mij wilde staan. Zo iemand verdiend het om eens extra in t zonnetje te worden gezet met een cadeau in groen, wit en een beetje grijs. Bedankt lieve schoonzus en gefeliciteerd !

Happy Birthday…. Yesterday it was my sister in law’s birthday. She is a very special and kind person and meant a lot to me the last few months. Just because she was there and stood next to me on some crucial moments. For that I thought she deserved a very special gift in green, white and a bit of grey. Thank you sweetie and happy birthday to you

Bonne Anniversaire…. Hier c’était l’anniversaire de ma belle soeur. Elle est une person très gentille et était très important pour moi les derniers mois… pourquoi? Juste parce qu’elle était la! Bonne anniversaire chérie et merci!