Vosgesparis is jarig!

Hoera! vosgesparis is jarig
Hurrah! one year Vosgesparis
l’aniversaire de Vosges paris!

Hiep hiep hoera ! Alweer een jaar geleden begon ik met mijn blog en dat vieren we met de allereerste foto die ik toen plaatste. In t afgelopen jaar is er veel gebeurd en zijn er maar liefst 113.047 verschillende bezoekers op mijn blog gesignaleerd.

Maar dat zijn maar cijfers en leuk om te weten, maar wat mij vooral is bijgebleven en waar het echt om gaat zijn al jullie bezoekjes en de berichten die jullie achterlieten. De vriendschappen die zijn ontstaan. De inspiratie die wij bij elkaar opdeden. De soms iets persoonlijkere ‘gesprekjes’ en het elkaar verassen met kleine, zelfgemaakte en soms wel heel grote kadoos. Daarom iedereen bedankt voor jullie bezoekjes en vriendschap. Ik hoop jullie nog vaak te mogen begroeten.

Hurrah! It’s been already a year ago I started this blog. A lot of this happened in that year. And I would like to celebrate it with the very first picture I posted . Mean while 113.047 unique visitors came to have a peek at my blog. Those, of course, are numbers and funny to know but what really counts are you guys and girls who gave me inspiration, who left a kind message, Those I came in touch with at a more personal level, sent me emails, swap presents with me or just were just very generously. I hope to see a lot more of you in the coming year 😉

Elle a un ans! C’était l’anniversaire de mon blog. Ils sont venu 113.047 unique visiteurs a faire un petit tour dans ma monde. Mais çà est un nombre et ce que est vraiment important sont vous même…. qui m’ont donner d’inspiration, d’amitié, des jolie commentaires et émail.ou même des cadeaux. J’espère de revoir chaque un de vous cette prochain année


Merci! désiréeAwards and I have been tagged

Thanks to Corine from Thuis And Hetty from Fair un Songe for the cute awards they gave me.And because Manuela from Manuela & Co tagged me, I will show you what is in the sixth position in my sixth album It is a picture of Cote Bastide and it can be found in my inspiration album, where I keep pictures of atmospheres I would like to create in my place.wards en getagged

Ook wil ik Corine van Thuis En Hetty van Fair un Songe bedanken voor de awards. En omdat Manuela van Manuela & Co mij heeft getagged laat ik jullie zien wat er op de zesde plaats in mijn zesde album staat.. Het is een foto van Cote Bastide en hij komt uit mijn inspiratie album. Hierin staan allerlei mooie sfeertjes waar ik graag wat mee zou willen doen in huis.

Merci a Corine de Thuis Et Hetty de Fair un Songe pour les awards. Et Manuela de Manuela & Co m’a demander de vous montrer la sixième photo de le sixième album sur mon ordinateur C’est une photo de Cote Bastide, elle me plaît beaucoup et je le garde dans mon album d’inspiration.