back to basic…..

Na anderhalf jaar … ben ik erachter… het tafeltje waar ik helemaal gek van was toen ik t bij de kringloop zag staan is het gewoon niet. Het stond prachtig met al t wit ervoor en de lampjes rond de spiegel, maar toch ….. Het past gewoon niet bij mij! Daarom is deze verbannen naar de schuur en is de houten kist die in de tuin stond er voor in de plaats gekomen. Lekker back to basic met eenvoudige vormen en accesoires.

  I figured it out….. the little white table witch I really loved when I saw it at the brocante store just isn’t my thing. It sure looked beautiful with the white mirror, the little lights around it and all the white accessories…. but it just doesn’t fit me! So I replaced it with a white painted box that was in my garden. Back to basic with simple shapes and accessories.