Paris meets New York


In one of my my previous posts Beton I wrote about being busy giving the living room a more open character by knocking down the door post. After discovering the concrete wall I was playing with the fact of leaving it the way I found it. On the picture you can see the final result.

A Paris meets New York wall… I really love the combination! The concrete, the old garden table, French souvenirs and shutters with the Rock & Roll poster of Lou Reed posing in front of an old  New York wall. A bit industrial but yet elegant with the charming lampshade and the little vase médicis.

In een eerder posts, Beton , schreef ik over mijn woonkamer, welke ik een meer open karakter wilde geven door de deurposten eruit te halen. Nadat ik het betonnen muurtje was tegen gekomen kon ik het niet over mijn hart verkrijgen deze weer achter het behang te laten verdwijnen. Op de foto kun je zien wat het uiteindelijk geworden is.

Een Parijs ontmoet New York muur…. Ik vind het een prachtige combinatie. De betonnen muur met de oude tuintafel. Het luik en de Franse souveniers gecombineerd met een van mijn echte Rock & Roll helden. Lou Reed, die hier voor een oude muur in New York staat. Een beetje industrieel maar toch elegant met de mooi gevormde lampvoet en de médicis vaas.