October 7, 2009

Woonbeurs 2009


VT Wonen

Een van de dingen waar ik altijd het meest naar uit kijk zijn de huizen van de verschillende interieur bladen. Ieder huis is ingericht in de stijl van het betreffende magazine. Als eerste een wandeling door het VT wonen huis, het blad dat al jaren mijn absolute favoriet is .


----------------------------------------------

101 woonideeën
Some pictures of the annual exhibition for indoor and outdoor living, besides all the different styles of interior design. I really enjoy to visit the individual houses of the interior magazines. Just imagine wandering inside your favourite magazine. The first pictures are from VT Wonen, my all time favourite! And the last ones from 101 woonideeën... surprisingly they both had an all white atmosphere.

Quelques images de l'annuel exhibition d'intérieur et design. Ce que me plaît le plus sont les maisons designer par les magazines d'intérieur. Les premières sont du VT Wonen,. le magasin Hollandaise que me plaît du plus. Les derniers sont de 101 woonideeën.

38 comments:

faire un songe said...

Goedemorgen,
Ik ben niet geweest, mooie foto's...misschien dat ik volgende jaar toch maar eens een kijkje moet gaan nemen..Dank zij je foto's wel een leuke indruk.
Fijne dag

bikim said...

Morning! absolutly beautiful pics and decor ideas! Love the ones that allow you to use old things and recycle, like the bed and that kind of dressing table.
thanks for sharing and have a lovely day,
Rosa

Something White said...

VT-Wonen goes white! Niet slecht, ziet er alleszins mooi uit. Zo´n pallettenbed ziet er origineel uit, maar zou het ook fijn liggen? Ik heb mijn twijfels :)
101-Woonideeën is blijkbaar alleen met illusies gekomen, haha... Op den duur word je toch horendol van al die tekeningetjes in je huis! Ik denk dat ik dit jaar maar weer eens naar de Countryside-beurs in Gent ga; op zich zijn die beurzen altijd wel interessant.
Bonne journée :)

Camilla Fedrigotti Curti said...

Greetings from Italy! I love those pictures! I think that the exhibition was very interesting! Read you soon, Camilla

Kari said...

ga al jaren niet meer vanwege het hoge huisvrouwen gehalte...maar de huizen was ik ook altijd gek op.Als ik jou foto,s zie vindt ik het wel weer jammer dat ik niet geweest ben.Kijk maar eens naar de aflevering van koefnoen(over de huishoudbeurs)dan weet je vast wat ik bedoel.....

La Flotte said...

Wat een mooie plaatjes!
VT wonen was ook jaren een favoriet van mij maar op een gegeven moment vond ik het veel te strak worden(meer design als stoer)en ben overgegaan op andere bladen maar sinds vorig jaar koop ik hem toch weer regelmatig.
En de nieuwe bank die we hebben besteld is ook strak!! (duh)lekker tegenstrijdig hé!

grtjzzz H

Magdalena said...

Good morning, lovely pictures to drink my morning coffe to.
I like very much the idea with bed and other furnitures...Great inspiration!thank you!
Have a lovely day,hugs
Magdalena/Color Sepia

Les Cotrions said...

Che mostra meravigliosa! Tutto bianco?? Fantastico!
Vale

Peg Lmdp said...

Amazing White Exhibition!
Just love the kettle and the white wall with plates and mirrors!
have a good day!

Rianne said...

heerlijke plaatjes! Ik ben helaas niet geweest, maar zo kan ik toch nog een beetje meegenieten. Misschien volgend jaar toch een bezoekje wagen.
Groetjes!

lia said...

Ik ben er nog nooit geweest. VT wonen koop ik af en toe. Ik vind het iets te modern. Maar wel leuk dat je er van genoten hebt.

fijne dag

kt said...

hi,

i'd never heard of the exhibition until i checked out your new post! indeed, it looks like an inspiring interior exhibition. even if i had managed to visit there, i know i would've gone straight to the two white houses you show me. so i feel like i actually went and saw them. thanx!!

ktxx

peet said...

Hoi HOi

ik ben zelf niet naar de beurs geweest , maar mijn vriendin die wel was geweest mailde me de foto`s van het vt wonen huis ook al door !
Al die lades en kastjes en kistje aan de muur , en de witte waterketel , grappig .
( helaas ben ik niet zo`n vt wonen fan ..maar dit ziet er goed uit !)
Fijne dag groet Peet

Home and Lifestyle said...

Op de woonbeurs ben ik nog nooit geweest, maar ik heb het voor volgend jaar nu toch echt op de agenda staam. Vooral de hal "Home" is leuk, hoorde ik!

Ik koop ook al jaren VT Wonen, maar het is niet mijn favoriete blad (meer). Mijn smaak verandert blijkbaar door de jaren heen, de Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl krijgen nu mijn voorkeur.

Groetjes, Ingrid

tania said...

Ik kom net terug van Amsterdam vandaag en ik ben vegeten VT wonen te kopen !wat jamer ! heel mooie photo's allemaal !
Kusjes

jeanette said...

leuk om een kijkje op de beurs te nemen. vond je het leuk? ik hoorde dat er weinig vernieuwends was. we willen ook telkens vernieuwing, we worden verwent volgens mij:-) misschien neem ik volgens jaar ook weer eens de moeite om heen te gaan. bedankt voor de foto`s, heb ik toch het gevoel dat ik er even geweest ben!

Therese ~ Fjellrosa said...

Love the pictures :)

Luiza said...

It´s a pleasure having you as one of my followers. I´m flattered.

You have a really nice blog, with wonderful photos. All the lovely details has really inspired me.
I´ll be following you.

Have a nice evening.
Luiza

Jacqueline said...

What inspiration and fabulous decorating ideas. I loved looking at these pictures and have found many ideas to use in my own home...thanks. XXXX

NicolElisA said...

He, Deesje, was jij naar de woonbeurs??? Vorig jaar was ik er ook, maar dit jaar niet. waren touwens mooie foto's. Verder hopelijk alles goed bij jou?!
Lieve groetjes,
Nicole

marga said...

Mooie foto's.......ziet er mooi uit op die woonbeurs alleen jammer dat het zo er weg is!!!!!

La Flotte said...

Ja, een bank zoeken is niet makkelijk. Ik ben ook niet groot, zo'n 1.64 maar Ed is bijna 1.90 dus dat maakt het nog moeilijker daarom ben ik ook voor een strakker model gegaan zodat ik ook nog een beetje fatsoenlijk kan zitten.
Ik had een bank gezien en die was gemaakt voor mij qua lengte...ik wees 'm aan Ed aan, die ging zitten....ik kwam niet meer bij!! Hij leek wel een reus in een poppenbankje dus toen hebben we maar een compromis gemaakt en een bank uitgezocht in een tussenmaat! hahaha

Ilse said...

Moooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie foto's maar dit word zo afgezaagd, ik zeg het steeds weer...mooie foto's...mooie foto's mooie foto's , nu weet je het onderhand wel he dat ik fan ben van je foto's.... ;)

La Flotte said...

Tja, ik zei express maar niets over je typekunsten want er komt in 3 talen van alles op je blog maar ik begreep wat je bedoelde..daar gaat het toch om.
En ja, ik snap je helemaal wat die rotbanken betreft!
Ik heb nu ook niet de bank die ik zelf wilde hebben maar ik had 2 kids en een man die helemaal wild van een loungebank waren dus heb ik maar het beste model daarvan uitgezocht maar wel mijn keuze stof in antraciet!
Mijn tijd komt wel weer...!!! haha

nannette said...

Wat fijn om met deze foto's de woonbeurs te bezoeken. Ik woon helaas een beetje ver, hoewel ik wel zin heb om er een keer de reis voor te maken. En met name, inderdaad, om de huizen van de bladen te bezoeken. Je foto's zijn net zo mooi als in de bladen zelf en ik hoop stiekem dat er misschien nog meer foto's komen? (ariadne at home-huis?) Bedankt voor deze "évasion de décoration".
salut,

Bleudelavande said...

Ciao,che belle foto che ci hai mostrato! Sono fantastiche! Grazie per averle condivise con noi! Ti auguro un dolce weekend.A presto

sinnlighet said...

Yes yes yes, this blog is just so nice, dreamy & cool, and..... me like like like!

Regards from Sweden & Agneta

In my house said...

Oooohhhh Jättehärliga bilder, man blev såååå sugen på att börja greja här hemma....

Kram josse

Richie's 2ts Inspires said...

Love the decors... The huge ball lamp is from IKEA that is in my list, though I can't have it. Unfortunately, house is not fit of that niece lamp.

The bed under that IKEA lamp is good idea, huh?

Hope you a have a wonderful week-end Lady and God bless in all your endeavour.

Lots of xoxo

Sarah { abeachcottage } said...

love the one with all the plates

great post and inspiration!

Sarah

Tulipa said...

Hello!
Your blog is amazing and so full of inspiration.

I will come back OFTEN, almost like "love at first sight"...
Makes me want to start a project right now...
Great!!!

Love/ Mariette

FROM THE RIGHT BANK said...

Hi, Desiree! All that white is just so heavenly. I feel like I just took a deep breath of fresh air. Thanks for sharing these beautiful photos.

red.neck chic said...

I love love all of the white!!! And the wall with the plates...I might have to try that! Thank You for sharing your inspiration!!!

Gorgeous photos!!!

lacadregafenice said...

Ciao! Che bello il letto...è fatto con dei bancali dipinti di bianco? Io avevo un'idea simile per la mia nuova casa, ma pensavo di usare i bancali dipinti di bianco o sbiancati con l'acqua ossigenata per fare la testata...nonostante la faccia allucinata del mio compagno quando gliel'ho comunicato!...Ma così è veramente meglio secondo me.

Dominique said...

hallo
Leuke foto's!! ik ben ook geweest met vriendinnen en deze stands waren inderdaad te leuk! we zijn er ook een tijdje blijven hangen
en we hebben daar ook foto's van gemaakt, erg toevallig!
groetjes do

manon 21 said...

les cloches sont bien chez Florence!!!
j'adore aussi ton blog.
à bientôt

manon

mining jobs said...

I love the shade of white on these photos. It looks so neat, clean and germ free environment.

seo company said...

These are great interior design finds. I love the theme you picked “white”. It looks hygienic and tidy.