Blue!!

Noooo I am not having the monday morning blues… But I am sooo in love with the color of these chairs that I had to show them.They remind me of summer and long walks on sunny beaches….. sand and wind.

I recently discovered some of you are surprised to see some color in my pictures now and then . I must admit I am using a lot of grey, black and white in my house but I really do like some color too! Actually I think I am gonna collect some of this blue glass vases and bottles to bring a summer feeling inside, Winter has been way too long!


Nee ik heb geen last van de Monday morning blues, maar ik ik ben zo weg van de sfeer en kleur van de stoeltjes op de foto, dat ik deze even moest laten zien. Hij doet me denken aan de zomer en lange wandelingen langs het strand, de zon, de zee en de wind.

Ik kwam er onlangs achter dat sommigen er van opkijken als er een vleugje kleur in mijn foto’s te zien is. Ik moet toegeven dat ik veel wit zwart en grijs in mijn huis gebruik maar ik hou echt wel van een kleurtje! Ik denk er zelfs over om wat van dat mooie blauwe glaswerk te verzamelen om een beetje zomer in huis te brengen na deze lange koude winter.


Foto 1 – by Hans Blomquist
Foto 2 – by me made at the beach last summer

Foto 3 – by Himla