Decorating with Industrial Items

Some time ago I found this old license plate on my local flee market Noordermarkt. The deep dark blue color just did it for me… decorating with old items like this is what I love most, especially because they are all unique! The rusty storm lamp comes from my sisters garden.
(My sister loved her garden, after she passed away I took all blue items from her garden with me 😉


Een tijd geleden kwam ik deze nummerplaat tegen op de Noordermarkt. Uniek, een beetje roestig en prachtige diep blauw. Dit soort unieke dingen vind ik altijd leukst om te vinden. Het lantaarntje komt uit mijn zusje haar tuin.

Some more industrial and blue-ish decoration used at home
Hieronder nog wat meer foto’s van industriel blauw voor in huis.

And how about this blue door!

Picture 5-6-7 by Country living
Picture 8 by Irina Graeme
All other pictures by me