May 29, 2011

Do you still have...

Do you still have your first camera? I do and I am so happy I will never throw it away... it brings back good memories of teenage holidays and the sound of little tapping toes over the floors... music, sunny holidays and people I love.

Heb jij nog je eerste camera? Ik wel en ik ben blij dat ik hem nooit heb weg gedaan... hij brengt mooie herinneringen boven van teenager vakanties en het geluid van trippelende voetjes op de vloer... muziek, zonnige vakanties en mensen waar ik van hou.


16 comments:

Pella said...

Beautiful post!

annie said...

Oh how I wish I did...I'm going to make sure my kids keep their first cameras. I've been all over your blog...I love it! Can't stop reading...

kim said...

Yes, I still have it !!!
Yours is very nice (have fun with)

BODIE and FOU said...

I don't I had a crappy one anyway from what I remember but I keep all my old photos.
i love what you have done with this montage...The blue is refreshing!

http://bodieandfou.blogspot.com/2011/05/grey-shutters.html

It's me said...

Geweldig dat je die nog hebt!!!...leuk hoor...fijne dag verder...liefs Ria...xxx...

Jacqueline said...

Hi Desiree,
I'm afraid that I don't have mine but, I think that my sister still has her Brownie 127 which took the BEST photographs. I have a couple of my Dad's though, which are much older.
There are so many things that I wish I had kept but, if we kept everything we wouldn't be able to move in our house !! XXXX

basiclabelSweden said...

:) dat zijn kleurtjes die nooit vervelen. Mijn eerste camera heb ik niet meer, maar ik moet wel aan de polaraid denk van mijn vader, waar direkt de foto uit kwam en dan maar wapperen om te kijken of die was geluk, fantastisch systeem achteraf bekeken hahaha...

La Maison en Wonderboom said...

Ja,wie wat bewaard.... Nee,ik heb die van mij niet meer, maar wel de foto's die hij maakte.
Gelukkig maar.

Hermine

Cez said...

unfortunatly not!!!! i left it in Montreal....
this post is full of poetry!!!! have a sweet evening!!!
xxx

lia said...

Nee, mijn allereerste camera heb ik niet meer. Dat was zo'n simpel ding wat je in en uit kon schuiven. En bij het inschuiven maakte je dan meteen de foto. Maar heb nog wel twee camera's op zolder liggen. Waarmee ik toch ook wel de meeste foto's van mijn kinderen heb gemaakt.

Die van jou is helemaal in stijl van je interieur.

hviit said...

Hi sweety. I gave my first camera away to a backpacker:) Yes, I know, but she had lost hers. My second camera now belongs to my nine-year old. And, she really got the hang of taking pictures. A natural. She took some nice pics today. I´ll post them on my blog later on. And, the blue pilows, they are from Day Home, you´ll find them at my shop, http://www.hviit.no/index.php/cPath/108.

Karin said...

Ik moet bekennen dat ik me mijn eerste camara niet eens kan herinneren, maar ik heb wel de eerste van mijn vader. Deze brengt ook veel jeugdherinneringen aan me boven....die van mezelf :)

Lau de Casalil said...

I love this compo... great feelings... and NO I did'nt keep mine.. I remember it very well...I was 8... and it was a little black plastic one...but no way!!

Anonymous said...

Wat een gave site :-) Nog maar net ontdekt. Ik zag bij de plaatsing van 20 februari 2010 Uw werkkamer. Wat mij vooral intrigeert is die strook 'beton' op de muur. Wauw, wat een effect!!! Hoe bereik ik dat; met een speciaal soort verf of??? Ik zou dolgraag ons trappenhuis zo afwerken. Helemaal gaaf met de staalplaten traptreden, de leuning van KeeKlamp, e.d. van dat soort stoere materialen. O, ik hoop zo dat U (of iemand die dit leest) me zou willen antwoorden. Enne.. eindelijk een leuk idee om de oude camera van mijn man met zijn oude fotootjes leuk te presenteren. Ga zo door, dank Annemarie (pom.annemarie@casema.nl)

Nicole said...

Nee denk ook niet dat ik die nog heb, maar wel n leuk idee!
Fijne dag nog en lieve groeten,
Nicole

vosges paris said...

@ Annemarie Thanks! ... en natuurlijk mail ik je terug ;)