October 30, 2013

Piet Hein Eek | Histor challenge update

Today I posted this picture on Instagram, my Piet Hein Eek cupboard is nearly finished! A few more things to do and I can finally show the result. There were so many colors to choose from, but I think it is always best to stay close to yourself so I choose Black, tin and a beautiful light grey called cyber. I also added some copper and leather, just like the colours and materials in my moodboard 

Mijn Piet Hein Eek kastje is bijna klaar en deze foto plaatste ik vandaag op Instagram! Omdat ik denk dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven heb ik uiteindelijk voor mijn lievelings kleuren gekozen: zwart, tin en cybergrijs. En zoals je al op mijn moodboard al kon zien, voeg ik ook een beetje koper en leer toe.

6 comments:

Lubica Tothova said...

amazing pics....

http://lttreasure.blogspot.co.uk/

Margreet de Vries said...

Wat ziet dit er al gaaf uit!!!
I l<3ve it en wat mooi gestyled!
Ik ga snel verder verven ;)
Gr, Margreet

Autor said...

Beautiful pictures....
Best regards, Frida

Elv's said...

Zo mooi deze inspiratie foto's.... ben benieuwd naar je kastje... wordt vast geweldig! Succes ;-)

Annelies said...

Inspirerend! Het vleugje koper maakt het super! Benieuwd naar het resultaat. Succes!
Annelies x

SOYZ said...

Mooi! Ben heel benieuwd naar 't eindresultaat!