La brocante de Janvier

Vaak kom ik op mijn wandelingen door de stad iets tegen waarvan ik denk er iemand een plezier mee te kunnen doen. Maar soms kan ik er dan geen afstand meer van doen… zo ook dit kooitje, die hou ik nog even voor mijzelf.

———-

 


Ik was er altijd een beetje sceptisch over en tot voor kort hield ik mij naast muziek luisteren en woonsites bekijken nooit zo bezig met al die forum toestanden op t web. De uitnodigingen om lid te worden van dit of dat sloeg ik allemaal af ….. waar moest je het over hebben met die vreemde typetjes?
Tot ik per toeval op een forum kwam, waar ik een wereld van gelijk gestemde zielen ontdekte. Allemaal mensen die net als ik helemaal in katzwijm kunnen liggen van een mooi meubelstuk, een hoopje oud roest een krakkemikkig tafeltje en wat al niet meer. Mensen die allemaal bezig zijn met het begrip wonen. Die net als ik woonsites afstruinen. Gek zijn op de de Scandinavische en Franse woonblogs… woonboeken en bladen verslinden. En die passie met elkaar willen delen!

Inmiddels ben ik 10 maanden verder en nog steeds kom ik geregeld op t forum. En toch blijf ik mij verbazen dat er binnen zo’n grote groep, vriendschappen kunnen ontstaan. Met een enkeling ‘klikt’ het zelfs net iets meer dan met een ander. En zo heeft iedere bezoekster haar eigen kleine wereldje gecreëerd binnen de steeds groter wordende groep. Een aantal van deze speciale vriendinnen stuurden mij de meest prachtige creaties. En ik heb hen af en toe ook een beetje zonneschijn mogen sturen. Dank jullie wel voor deze vriendschap!