March 22, 2008

Vosges Paris

Waarom niet gewoon..... Vosges Paris!
Dit heb ik al een aantal keren gehoord in de aanloop naar t maken van dit blog. Al een tijd liep ik rond met het idee maar..... denken over de naam, de layout etc etc... Van uitstel komt afstel dus eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en is dit het blog  Vosges Paris.

Hier wil ik mijn grote passie voor wonen, interieur, fotografie, decoreren met zwart, wit, grijs en een industrieel ruw tintje hier en daar, mooie plaatsen en alles wat er langs komt met jullie delen. Wie weet komt er nog een taal bij want het lijkt mij heerlijk om banden te leggen met alle mooie franse en scandinavische blogs. Maar eerst maar eens beginnen met wat foto's van dingen die mij hebben bezig gehouden de afgelopen maanden.

8 comments:

faire un songe said...

Hoi Dees..
Het begin ziet er al veel super uit.. ga zo door en ik wordt zeker weten een favoriete bezoekster.
Ga hier net zo van genieten als van je album...

M. said...

Madame Vosges Paris, in 1 woord: FANTASTISCH! Eindelijk heb je je ook aan het avontuur gewaagd en dat vind ik geweldig. Met jouw blog en de prachtige foto's ga je nog vele lezers krijgen, wacht maar af!! Proficiat met deze nieuwe stap enne... ik volg je op de voet :D

manuela said...

weet je dat ik me al tijden heb zitten afvragen of een blog nou niks voor jou was en had het al wat eerder verwacht en nu kijkik bij marja en zie jou naam er staan!!!!! wat een verassing en super leuk!! heel veel plezier en ook ik blijf je volgen!!!
geweldig!!!!!

groetjes manuela (picasa)

Sweet Roses & Vintage Chique said...

He Deesje! Toch ook aan de blog? Helemaal leuk en ik heb je uiteraard al onder de favorieten staan... Welkom in blogland!!

Tante Tee said...

Hartstikke leuk dees je blog! Ziet er al veel belovend uit!!!! Mag ik je op de pimpstart pagina zetten?

Tip said...

Hoi Dees, super en dus weer een verslaving erbij....want ook hier blijf ik natuurlijk alles volgen!!lieve groetjes Tanja (picasahartjes)

zabielle said...

Je decouvre ton blog via 'Something white' et j'aime beaucoup l'ambiance.
J'ai pris plaisir à m'y promener et reviendrai bientot
Belle journée
Isabelle

Anonymous said...

yoo. bookmarked