March 23, 2008

NoordermarktNoordermarkt

De Noordermarkt is een van mijn favoriete plekken in de stad. Elke zaterdag en maadagochtend staan mijn favoriete stalhouders er met hun mooiste spulletjes. Komt de een voor de kantjes en de bandjes, ik kom er vooral om te kijken.... Een enkele keer gaat mijn hart net iets sneller kloppen en vind ik iets dat mee moet! Zo ook deze twee beeldjes.... de ene omdat deze gewoon klein en schattig is. De grote omdat ik haar al voor mij zie , wit geschilderd!

Een mooie SCANDINAVISCHE touch tussen de grijs en wittinten  

15 comments:

faire un songe said...

Kijk ... het is weer een heerlijkheid om hier een kijkje te gaan nemen.
Wat dacht je ik ga ervoor.
Helemaal top..!! Liefs Hetty

M. said...

Zulke mooie foto's! Ze geven helemaal die sfeer weer waar ik ook zo van hou. Nou Dees, ik vind het alleen jammer dat je niet al veel eerder aan een blog bent begonnen, haha. Maar ja, beter laat dan nooit.

M. said...

Oh ja,toch nog even vermelden dat ik de witte Madonna eigenlijk nog helemaal niet eens zo slecht vind... integendeel, ze is prachtig! :D

LiLi M. said...

Heeee Dees!! Wat dacht je? Ik zal maar eens een klein hintje geven? Welkom in blogland! Heel veel plezier! Het leuke van bloggen is, vind ik, dat er af en toe ineens iemand opduikt bij 'de comments' met wie dan een heel leuk contact ontstaat. Ik neus nog even verder!! Fijne Pasen!

Anja said...

Hey dees, wist helemaal niet dat jij je ook al in Blogland bevindt... bevalt het een beetje? Zal ik je toevoegen aan mn favorietenlijst?

Hemma på Landet said...

Hello my friend!
Yes it's okey to link to me. This is a nice blog. Very fine.:-)
Sometimes I put some english words in my blog.
Maybe I will do it more often. Hugs Stina

Jenny said...

Thank you for visiting my blog!
Your blog are lovely!
xx
Jenny

les fifoles said...

Just want to wish you good luck for your beautiful blog! Anne

Inmycarport said...

Hey Deesire!
Tank you for visiting my blog an leave a comment.
Of course you can link to my blog. You make me happy.
Now i must take a look in your lovely blog.
Maria

atmosphere said...

Leuk dat jij bij mij kwam kijken! Natuurlijk, zet mij gerust op de "links".
Bedankt voor alle mooie woorden, Ja, ik schrijf Sweeds, maar ik denk dat ik ook Engels moet schrijfen!
Ik hoop dat je mijn Nederlands kan lezen, ook al is mijn moedertaal niet meer perfekt. Gelukkig is mijn Sweeds en stuk beter...(onze famlie verhuisde naar Sweden toen ik 9 jaar was)
Dus, mijn hart klopt EXTRA voor alle Nerderlandse bloggers!
Heb jij mischien vragen over Sweden en de sfeer, stuur maar en mail, en ik zal het proberen te antwoorden.
Många vinterhälsningar från Sverige,
Ingrid

Granne med Selma said...

Good afternoon!
Thank you so much for visiting my blog. So wonderful to hav readers so far away :-) I would be very happy if you would like to link me, and I also want to do the same with you, if that´s ok? I can se that I love your blog already :-)

Heidi said...

Hé dees, wat heb je het al geweldig voor elkaar, het ziet er nu al super uit!
Ik zie dat je ook al wat buitenlandse contacten hebt gemaakt, dat gaat snel!
Je schrijfwijze is erg leuk en mooie foto's natuurlijk!
Ik heb je al bij m'n favorieten gezet, veel plezier verder met je blog!Dat gaat helemaal goedkomen...groetjes Heidi

wil said...

zo dees, dat heb je weer mooi gedaan en goed voor elkaar. lijkt me echt heel leuk om een eigen blog te hebben/maken. maar volgens mij gaat er wel heel veel tijd inzitten, daarom houdt het mij nu nog ff tegen, maar wie weet...., ik geniet i.i.g. van jullie blogs. ik zet je bij mijn favorieten en zal je regelmatig komen bezoeken hier. groetjes wil

poppyrose said...

c'est absolument ravissant ! j'aime l'idée de la vierge toute blanche !

Richtsje said...

Wat een geweldig effect, zo de 'kwast' er even over! Leuk dat je zo op de markt zoiets koopt!