Scandinavian Light

Zwart, Wit, Grijs en een vleugje Rood, zijn de kleuren die je in mijn huis tegenkomt. Mijn inrichting wordt omschreven als ‘stoer’ en ‘eigenzinnig’ maar ook als ‘Rock & Roll’, een huis waar de liefde voor muziek aanwezig is en i.p.v. de skyline van New York een poster van een besneeuwde Amsterdamse gracht hangt, net weer even anders. Maar altijd met een Franse touch…

Op mijn weg door Blogland ontdekte ik een andere wereld, die van Scandinavie. Ik werd er door geraakt… de houten huizen, het weerkaatsende licht in spiegels en glaswerk. Het vele wit in alle toonaarden. De twee bovenstaande foto’s vond ik tijdens een omzwerving in het Noorden. Ik vind ze prachtig. Ze doen mij denken aan de zomer, het strand.. … krijsende meeuwen en het gevoel van zand onder mijn voeten op oude steigerplanken. Vrijheid.

Nu zul je bij mij niet zo snel brocante consoles aan de muur vinden maar toch probeer ik, naast het sobere Franse, een stukje van dit licht in mijn huis te brengen door een oud tafeltjes wit te maken, een deurtje te verven en mooie verweerde kleuren en accessoires bij elkaar te plaatsen.  )

Please Note!! I have really no idea where I found those first two pictures above , I had no intention to use them without your permission, but as I really love them I did so. If those are yours please email me asap for your copyright !