June 10, 2008

Zara

Bestek van Zara, bijeengehouden door een armbandje van mijn oma.

Soms kom je een winkel tegen waar je hart iets sneller van gaat kloppen. Op de een of andere manier wordt je geraakt door de inrichting of de manier van presenteren. Zara, een van origine Spaanse winkel, is er zo een. In de drukke Kalverstraat, hartje Amsterdam zit zij in een paar verdiepingen tellend pand. Op de onderste paar verdiepingen rennen de mensen rond op zoek naar nieuwe kleding. Maar wat veel mensen niet weten is dat er boven deze wirwar aan mensen op de bovenste verdieping een mooie afdeling met woonartikelen te vinden is.

Deze winkel onderscheid zich door middel van een prachtige collectie aan beddengoed, heerlijke , vaak linnen, kussens, gordijnen en tafel linnen , maar zeker ook aparte spullen voor de kinderkamer. Alles van een zeer mooie kwaliteit. Ik kocht er, alweer een jaar geleden dit bestek.

Bestek van Zara

Right in the center of town in one of the most common shop area's in town, there is a shop called Zara. I really love to visit this, from origin Spanish shop as it has great quality stuff as Linen bedsheets, curtains and cushions. I bought this cute set of forks, knives and spoons there, almost a year ago. It is held together with an old bracelet from my grandmother.

Au centre du ville il y a un grande magasin. Zara est d'origine Espagnol. Ils ont des choses vraiment magnifique de bonne qualité pour la maison, Il y a un an que j'ai acheté cette couvert la.

20 comments:

Marianne said...

Bedankt voor de tip! Ik ken Zara alleen van de kleding, maar nu ik zo dit prachtige bestek zie moet ik toch maar eens op zoek naar een woon-afdeling bij ons in de buurt.
Groetjes, Marianne

Christine said...

Très beaux couverts ! Et j'ai trouvé les mêmes assiettes dans une boutique ici, en France, qui s'appelle "Cocktail Scandinave" :o)

LiLi M. said...

Ik kom nooit in de Kalverstraat. Heel misschien dat ik dat bij een volgend bezoek aan Amsterdam wel doe. Maar dan moet ik wel in een heel goede bui zijn ;-). Is natuurlijk goed te combineren met Sissy boy Home, vind ik ook altijd wel een gezellige kijkwinkel.

Ik wens je een heerlijke zonnige dag!

souvenirs d'antan said...

ouh zara home, j'adore, dans le coin il y a aussi des trucs sympathiques, bonne semaine...

lily-g said...

Is there really a store called Zara home? On my visits to
hong-Kong I love buying clothes at zara but I had no idea there was a home store too! how exciting hopefully one day they will set up stores in Australia. :)Judy

Nicky said...

In België zijn geen Zara interiour stores dacht ik al breng je me aan het twijfelen. Zijn ze niet behoorlijk duur?? De spullen die je laat zien zijn weer erg mooi.

tuttemerul said...

o ja ik kocht in spanje wel eens kleding van zara ze hebben zo.n mooie lijn, en dit bestek is ook om te smullen en je weet het weer schitterend te combineren met iets dierbaars, heel mooi gedaan deesje

ABACAXI & HORTELÂ said...

Prachtig bestek is dat, en zo mooi gecombineerd met een dierbaar armbandje. Zara is hier ook al doorgedrongen, de interior afdeling helaas nog niet!

En ja, mijn blog was al rood (toeval??).
Fijne dag! Chantal

A-M said...

Just exquisite. I so need to go shopping with you! A-M xx

ColonialEast said...

I love those! And I need new. Had no idea Zara had such things. Wnt straight to their webshop, but undortunately couldnt find anything similar. Take care!!

rosabeer said...

Ik ken de winkels van Zara niet maar als ik je prachtige foto's zo zie zeker een bezoekje waard.
Ik heb pas wel gehoord dat er in Leiden ook zo'n winkel geopend gaat worden maar of dat ook echt waar is, we wachten af.
Mooi bestek en mooie foto's.
Hartelijke groet je swapmaatje.

La Malle O Rêves said...

Ils sont magnfiques...Sweet Night...

Something White said...

Ik zou ook graag nog eens zo'n Zara-Homestore willen binnenstappen, maar daarvoor moet ik speciaal naar Antwerpen. In Brugge krijg je alleen de kleding van het merk. Hun 'witte' internet-catalogus van vorig jaar winter was echt prachtig en ik heb daar verschillende objecten gespot die me wel zouden aanstaan 'for a beautiful white home'. Jullie - gelukzakken in A'dam - hebben ook alles in de buurt, hè, en de mooie dingen liggen voor het grijpen daar!

Min verden said...

It's beautiful! Is it the same Sara that people ask about, the clothing shop? Hanne

Kathy said...

Loving that set! Loving that cross!

NaturelSuus said...

Jaaa..mooi is die winkel he!
Maar beetje ver weg. Wat een leuk paardebeeldje, zoiets heb ik ook gehad vroeger.

casa nostra said...

wat een geluk als je zo dicht in de buurt van allemaal leuke winkels woont. ik moet zelfs voor de xenos en ikea al zo'n 3 kwartier rijden en alleen nog maar als er geen file is, anders ben ik nog wel langer onderweg. jij kan volgens mij overal op je fietsje naar toe.

Tanja said...

ZARA zit ook in Arnhem, wist niet dat er ook een woonafdeling bij zit, zal er es naar binnenwippen eerdaags...mooi bestekje en het bandje van oma maakt het natuurlijk bijzonder!

nanounette said...

oh! nous avons à paris un Zara maison depuis peu. fTu me donnes envie de m'y rendre. Merci d'avoir mis ces si belles photos

Anonymous said...

we have the same taste in style and we have the same silverware! I got mine a fews years back and love it...