October 4, 2008

Lucky days in purple

Did you noticed all the purple lately? In fashion... in interior design and on my favorite flower stables at the Market down town. I kinda like purple it represents spirituality and it increases creativity. So 'they' say.

Opvallend veel Paars overal... in het interieur, in de mode en ook op mijn favoriete markt ' down town' Ik hou wel van paars, het staat voor spiritualiteit en zou creativiteit bevorderen zegt 'men'.

15 comments:

casa nostra said...

mooi die sierkooltjes. leuk dat je de 'jeanette-ariadne' van haar hebt gekregen en wat een geluk dat je die Vakre ook nog gekregen hebt.
veel lees- en kijkplezier.

LE BOUDOIR MA said...

Purple une couleur que j'aime aussi beaucoup!!! jolie mise en scène!!
Bisous
Bonne soirée

faire un songe said...

Prachtig die paarse kleuren.
Gaan ook zo goed samen met de grijstinten.
Wederom mooie foto's.
En nogmaals geniet van je lees voer.
groetjes

Ele said...

Dear Dées,
your pictures and your decoration are wonderful as usually.
Hoping you are fine I whish you lots of fun with Lisbeth's magazines and a nice weekend

greetings from
Gabriele

marga said...

Leuk dat paars....ik vind vooral die artisjok zo mooi. Lief van Jeanette dat ze je de Ariadne met haar reportage stuurde, mooi was ie hé!!!! En wat fijn dat het je gelukt is om nog een oudere Vakre te scoren.....genietennnnnn!!!!
Liefssssss Marga

La Malle O Rêves said...

J'aime énormément cette si jolie couleur...
Très belle journée...

Rose said...

D'avance un bon week-end ... sous le soleil normalement, et superbe la photo de ta maman ... quelle belle photo et quel beau souvenir !
Bisous

NaturelSuus said...

Dees, je hebt hele leuke post gekregen. Die kooltjes zijn ook heel mooi, vind het alleen jammer dat ze gauw gaan stinken.
Fijn weekend.

Richiesliv DÅ och NU said...

Hi Des,

Much purple indedd! I jst been to Stockholm HOme & Design Fair today.It's jst a 20 mins walk from where i live.

Yeah, I spotted all purple,puschia, green & red orange for the fall color of 2008. So nice.

Have a nice w/end!

Something White said...

Ah, jij behoort ook tot de paars-fans! Mijn man is dol op die kleur, terwijl ik er niet zoveel mee heb, maar ja, ook blauw staat voor spiritualiteit, zeggen we dan maar (daarom heeft de H.Maria ook altijd een blauwe mantel om!). Gelukkig beperkt zich dat paars bij ons tot enkele (half-)edelsteentjes, een sjaal (van mijn man! :)) en ja, af en toe ook eens een bloem. Je sierkooltjes zijn heel mooi en de kleuren passen goed bij de herfst.

stadtgarten said...

Your autumn pictures in purple are so beautiful. I love this color!
Have a nice weekend, Monika

Nadia said...

Che magnifiche foto!!
Un abbraccio e buon fine settimana
Nadia

Sea Angels said...

I love the autumnal shades of purple, when it is soft with greyed overtones, mixed with bluey greens like eucalyptus colours, and softest pinks, like your cabbages. How nice of your friend to send you the magazine, how kind, they are hard to get, for us in the uk, also almost impossible, so I love it when fellow bloggers feature the prettist pictures on their posts, you can get little preveiws then.
Hope you are well.
Hugs Lynn xx

Something White said...

Hé Deeske, sympathiek dat je net vandaag aan Thomas gedacht had, want hij is 2 geworden! :) Maar inderdaad is mooi oud blikken speelgoed zo superduur. Die legerdump waar ik over spreek is echt wel gaaf; ze hebben daar aan de ene kant van de straat een legerkleding-winkel en aan de andere kant staan 3 enorme schuren vol met allerlei oud materiaal uit het leger: zinken bakken, toffe lockerkasten (VT-Wonenstijl!), houten en ijzeren koffers, krukken, legerdekens (heb er eentje van gekocht in legergroen, lekker warm wol) en allerhande klein spul. Echt wel leuk om daar doorheen te neuzen. Kijk maar eens op http://www.legerstockdebackere.be/ Vervolgens op de site ´enter´ klikken en dan onder de rubriek ´barakken´; dan kom je in hun schuren terecht en kun je een virtuele toer maken. Ik heb er ook een zinken bakje vandaan, waar ik allerlei klein kantoorspul in bewaar. Maar die legerkleding en zo, daar hou ik ook niet van, gelijk heb je. Groetjes

Tanja said...

'het Kroonchakra(kleur: violet) bereikt de hoogste vorm van spiritualiteit. Het is de bron van genezende energie in het menselijk energiesysteem'.