October 27, 2009

Weekplanner

I like this idea of a weekplanner made out of 7 simple hearts cut out of recycled paper and hang on this zink sheet. It would be a bit small for me this week though , as my week is filled with lots of work. Family to be visited and a few walls of wallpaper to be peeled of as I am also trying to find time to make a little office space.

I am sorry to be so busy these days and not being able to visit all your blogs this week . I do want to say thanks to the new people who found my blog this week and to the talented debbi of the yaya chique for mentioning my blog. See you next week again!

Een leuk idee, deze weekplanner gemaakt van 7 harten geknipt uit gerycycled papier en bevestigd aan een zinken golfplaat. ( de kast mag er trouwens ook zijn) Voor mij zou deze een beetje klein zijn deze week, die gevuld is met werk, cursussen, een bedrijfsdag, familiebezoek en daarnaast probeer ik ook nog tijd te vinden om aan een kleine werkkamer voor mijzelf te werken.

Wel wil ik iedereen die deze week mijn blog vond bedanken voor hun bezoek en Debi van yaya chique voor de aandacht die zij aan blog besteedde.
Tot volgende week!

Pas beacoup de temp cette semaine... je vous rencontre de nouveau la prochaine semaine !

36 comments:

Jacqueline said...

Who would think that those brown paper hearts would look so pretty...I love them. Everything that you show, just has 'IT'. XXXX

Anonymous said...

So simple and so clever. It would certainly make it easier to get through your week than dealing with a boring old desk calendar.

Rita Kent at TesoroFino.Com said...

Thank you so much for visiting and leaving such kind words about my Papa. I hope you enjoy your week off from blogging and hope you'll visit me soon again.

manon 21 said...

belle idée!
merci

manon

Ilse said...

O jee ik zou honderden harten nodig hebben denk ik...

Home and Lifestyle said...

Vervelend soms dat je niet kunt doen wat je allemaal zou willen! Een dag van 48 zou dan niet verkeerd zijn hi hi! De weekplanner is een super leuk idee en dat kastje is inderdaad ook niet verkeerd...een mooie combinatie zo!

Groetjes (en succes met alles :-)...)

Ingrid

Vero said...

Prachtig om dat zo te doen met die harten...wat is het toch heerlijk om zelfs de noodzakelijke dingen des levens te omringen met "decoratie"

Echt geweldig....ook de kast!

Groetjes, Veronique

Camilla Fedrigotti Curti said...

Anche a me piacciono questi cuori! Un caro saluto, Camilla

Tureluur-Bellemietje said...

Gaaf!
en tijd...48 uur in de dag zou geweldig zijn...
Eindelijk ga ik het redden om weer naar de noordermarkt te gaan...
Daar moet tijd voor gemaakt worden...geweldig markt is dit ...nooit geweten als ik geen foto's had gezien...
WIl ik je toch even voor bedanken!

margarita ♥ Stipje ♥ said...

zo handig en zo een mooi gezicht.
een geweldig idee.
Stipje

Les Cotrions said...

Che bella idea!!!! Non lavorare troppo!!!
Vale

Anonymous said...

hello,

taht is a great idee!!!!
i love it.

greatings conny

Kari said...

wauw wat een waanzinnige kast,,waar heb je die nu weer gezien????

Twa said...

Het is zeker een grappig idee! Het zou voor mij helaas ook te klein zijn. Ik heb aldoor zoveel afspraken, ik moet een goede duidelijke overzichtelijke kalender hebben, zodat ik ook kan zien wat ik de hele maand aan afspraken heb. Maar het idee ga ik wel onthouden, misschien ergens anders voor.
Groetjes Antoinette.

Room Seventeen said...

Superleuk bord!

nicky said...

ok for next week, have a nice week.

Richie's 2ts Inspires said...

"Simplicity is the best policy". U really found a smart idea, Lady? Job well done. Love it too.

Don't be sorry for not coming by. We have all our reasons for not doing that. Blogging is just our past time that makes us motivated, but everyone have to priorities.

I have hard posting too, although ideas are oozing. Anyway, take care and enjoy, Lady. See U around.

xoxo

mayeul and co said...

So pretty ! Comme j'aime venir me ressourcer chez toi, c'est superbe !
"L'Atelier de SÔ" m'a mise au défi et il y a des cadeaux... Alors...Il faut montrer son "bazar", décodons "notre atelier" ! Allez viens allumer le feux chez moi pour le petit jeu de Sô !

bikim said...

What a wonderful and practical idea! and it looks great too. thanks for sharing and take care,
Rosa

Welcome to Yaya Chique! said...

Hey girlfriend!

LOVE this creative idea....very simple yet inspiring! xo...deb

red.neck chic said...

Oh...I love that!!! Something like that would maybe even help me stay organized! HA!

Gorgeous as always!!!

;-) robelyn

Laeriss said...

Merci pour ton message sur e-magDECO, je suis heureuse que ce nouveau magazine te plaise ! Des bises ;-)

Nordingården said...

No stress on the blog, we enjoy your beautiful photos so far!

What a fun and neat idea with the hearts of cardboard!

Mari, please note, new address!
( former guldkant på livet)

tania said...

Hoi Désirée !
wat een leuke idée al die hartjes !
Bon dimanche !

rosabeer said...

Heel leuk idee deze weekplanner. Ik was hier (en op veel andere blogs) lang niet langs geweest. Maar ben nu een beetje aan het bijlezen en reageren. Ach soms zijn er andere dingen dan bloggen, hoe leuk het ook is.
groetjes en een fijne week.

marypoppins said...

Buon Novembre!
Mary

Yvonne said...

Wat een leuk idee!!!
Zou mij wel van pas komen op dit moment. Ik moet van mijn revalidatiearts alles per week plannen. Ik denk alleen dat ik iets grotere harten nodig heb, ha ha!

Groetjes, Yvonne (Italian)

faire un songe said...

Hoi Dees hoe staat het leven..??
Al een tijdje niet bij gekeken maar in één keer zie ik dat je weer een leuke post hebt gemaakt.
Een leuk idee. en soms ook super handig, maar ik denk ook dat ik harten te kort ga komen..
Pfff... wat maakt een mens het zich zelf soms toch te gek....dol wordt ik van mijn agenda..
Groetjes Hetty

Room Seventeen said...

Hoi Dees, de Queen Anne tafel staat in mijn "opslagruimte", ik maak er vaak foto's want de vloer ( van steigerhout) is erg mooi. Jou Queen Annie staat dus in de tuin ? Wordt toch geen open haard hout hé binnekort ;-)?

Anonymous said...

Jolies photos !
Voici mon site:
www.myriamfaconne.fr

les fifoles said...

Chez toi, il y a toujours des belles photos et des bonnes idées!

Bises. Anne

Anonymous said...

Jolies photos !
Voici mon site:
www.myriamfaconne.fr

LiLi M. said...

Wij lagen natuurlijk helemaal in een deuk toen we die glasbak tegen kwamen! Ik vind het toch wel een goed idee, omdat mensen zo hun afval gescheiden achter kunnen laten, zonder glasbak plempen de meesten hun flessen gewoon in de vuilnisbakken daar. Ik kwam idd vooral bruin en groen glas tegen, maar allemaal vers. Ik moet misschien vaker gaan kijken, maar ik kan me ook niet herinneren ooit zulk glas gezien te hebben aan onze kust, jij? Wel meen ik me te herinneren dat je vroeger (ruim 40 jaar geleden) vaak zeesterren zag en nu al jaren geen eentje meer. Fijne avond nog!

G-style said...

Lieve Dees ,

ik ga het hier missen hoor maar had tegelijkertijd het gevoel een beetje in twee werelden te leven , de blogwereld en m'n dagelijkse dingen in de "echte wereld "

Loslaten is moeilijk , dat merk ik wel na het lezen van al die lieve reacties maar m'n blog aanhouden en weinig posten en/of reageren is voor mij geen optie.

Toch is het zoals je zegt ergens goed voor geweest en misschien juist wel om mij deze les in het loslaten te leren en te voelen wat op dit moment voor mij belangrijk is en goed voelt.

Ik heb erg genoten van alle lieve mensen hier en vooral ook van jouw blog en geweldige manier van schrijven en dingen onder de aandacht brengen .

Als mens ben je een warme hartelijke persoonlijkheid , dat zag ik wel op de foto's van jou die op picasa rondgingen ............

Bedankt voor je lieve en wijze woorden bij mijn laatste post en veel geluk gewenst bij alles wat je
doet,

veel liefs van Gea

Prulletje said...

Leuk gedaan die harten ! Heb een goede week, en rust daarna even uit !

kt said...

hi desiree,

those hearts are looking great. what a lovely idea!
and, the bunny sitting on the super cool chest of drawers looks so cute.

i hope you can have a relaxing weekend.

c u soon!

keiko xx