Winter house

Picture © TineKHome

Days are getting shorter and the first invitations from (web)shop owners, opening their houses for a Christmas show, are hitting my mailbox. Be sure to visit some to get you in the mood for decorating your winter house and to lay your hands on all those beautiful goodies each shop is offering, beside the hot chocolat and wine ofcourse Here are some addresses I would like to share with you. (Sorry they are all Dutch)
Picture © TineKHome

Nu de dagen weer korter worden rollen de eerste uitnodigen van de diverse (web)winkeliers weer binnen. Stuk voor stuk organiseren zij dagen waarin zij hun huizen, tuinen en ateliers openen. Probeer er enkele te bezoeken om alvast een beetje in de stemming te komen en inspiratie op te doen om je huis in winterse sferen te brengen en natuurlijk de hand te leggen op al die mooie spulletjes die er ongetwijfeld te bewonderen zullen zijn. Hier wat adressen voor de feestmaanden die ik graag met jullie deel.

Omdat er steeds meer bij kwamen en het onmogelijk is alle dagen hieronder te vermelden, zijn de dagen die voorbij zijn van mijn blog gehaald en vind je alle dagen die nog komen in de rechterkolom, Iedereen die nog gaat, veel plezier.