Invasion of the reindeers

Reindeers are spotted in my workspace and I love them!
I found this iron beauty this weekend and it looks great on the concrete wall in my new working space. The little zinc ones stole my heart as well, doesn’t zinc looks great in front of a plain white wall!

Er lopen rendieren in mijn werkkamer.. nou ja eigenlijk hangt er een aan de muur, ik vond dit ijzeren beestje, dat ik afgelopen weekend tegenkwam, wel passen bij het beton. Ook de kleintjes kon ik niet laten staan, staat zink zo wie zo niet prachtig bij een helder witte muur.

Last week I also won the Christmas give a way at Heidi’s blog La Flotte’ She made the little Christmas tree and label below. Thanks Heidi! You can also find them at her webshop Zemz.

Afgelopen week won ik ook de Christmas give away van ‘La Flotte’ Heidi heeft het boompje en het label zelf gemaakt en verkoopt deze ook in haar webshop ‘Zemz’. Nogmaals bedankt Heidi ik ben er erg blij mee.