plain white

Apart from some little old plates from my grandmother with black current and blueberry’s (what also happened to be my favorite fruits) on them. Most of my tableware is just plain white… No curves but simple shapes and sometimes a touch of black or silver….
How about you…. is colour a must for you or do you like plain white aswell?

The picture above reminds me of a picture I have printed out some time ago.. I found it together with some other inspirational pictures on the website of Rachel Jones… unfortunately her website went offline and I can’t find any of her work online anymore.

Picture © Rachel Jones

Behalve een aantal taartschoteltjes van mijn oma met afbeeldingen van verschillende bosvruchten (mijn favoriete fruit trouwens) vind je bij mij over het algemeen wit aardewerk in de kast. Het liefst zonder krullen en eenvoudig van vorm en heel af en toe wat zwart of een beetje zilver. De nieuwe foto’s van TineKHome spreken mij dan ook zeker aan. De laatste doet mij denken aan een foto van Rachel Jones die ik ooit eens heb uit geprint. Helaas is haar website offline en heb ik haar nog niet kunen terugvinden.

Des nouveau photo de TineKHome.. avec des tasses et des assiettes blanc et simple comme tu les trouve chez moi.

Picture 1+2 © TineKHome