Blackboards

After seeing a post about the blackboard painted kitchen wall on one of my favorite blogs ‘Vintage’ I thought I’d showe you my hallway. I have a large stripe painted with blackboard paint on one of my walls. I just love the very mat look of blackboard paint but hardly ever write on it. I simply use the stripe as a decor for some frames. On the other side of the hallway I painted a door that I use every day for all kind of notes. Did you know you can also use magnetic paint in combination with blackboard paint.

my hallway

other side of my hallway

Nadat ik de met schoolbordverf geschilderde keukenmuur op een van mijn favoriete blogs ‘Vintage’ zag. Dacht ik dat het misschien leuk zou zijn om jullie mijn hal eens te laten zien waar ik aan beide zijden schoolbordverf heb gebruikt.

Aan de ene zijde heb ik over de gehele lengte een streep met schoolbord verf aangebracht. Eigenlijk schrijf ik hier nooit op, Ik hou van de matte look van schoolbord verf en vind t een mooie ondergrond voor de lijsten. Aan de ander kant heb ik een deur geschilderd, Lekker makkelijk, dicht bij de keuken en iedere dag in gebruik. Wist je dat je ook magneet verf onder schoolbord verf kunt gebruiken,

Johanna’s kitchen (Vintage)

Quelques photos de mon corridor ou j’ai user de la peinture de tableau noir.