A concrete wall and a table

With these few days off and the sun shining I thought I’d be a bit lazy and post some pictures I have in my computer for ages. As I am sure we all do, I save pictures that I really like. From time to time I look at them and some I even printed out. Especially the picture above inspired me a lot with it raw wall and iron side table.

You might remember the concrete wall in my living room that I found behind the wallpaper, I had to think about this picture when I placed my French bistro table in front of it. Have a look here:‘Paris meets New York’ to see what I am talking about.

That wall by the way is painted over now as I found a cute new side table that gives the room a bit more of a summer feeling and I thought a touch of white paint would fit it better! More about that another time, for now enjoy the sun and these pictures.


Een paar dagen vrij, een mooi zonnetje, dus waarom niet eens lekker lui zijn en eens een paar foto’s plaatsen die ik een tijd geleden heb opgeslagen. Deze foto’s bekijk ik best wel vaak en sommige heb ik zelfs uitgeprint. Vooral bovenstaande foto met die ruwe muur en ijzeren side table inspireerde mij. Misschien herinner je je nog die betonnen muur in mijn huiskamer die ik achter het behang vond. Ik moest aan deze foto denken toen ik de Franse tuintafel ervoor plaatste. Hier ‘Paris meets New York’ kun je nog even kijken wat ik bedoel

Die betonnen muur is trouwens weer geschilderd! Ik kwam een geweldig tafeltje tegen dat een beetje zomerse sfeer aan de kamer toevoegd en een likje witte verf vond ik daar beter bij passen …. meer hierover een volgende keer. Geniet van de zon en van deze mooie plaatjes.

Quelques photos d’inspiration… surtout la première m’a inspirer beaucoup comme vous voyez ici: ‘Paris meets New York’

All pictures by Rachel Jones