Going Down Under….

G’day mates!

When thinking of Australia the first thing that comes in mind is lots and lots of sunshine, a wild blue sea and beaches full of driftwood and beautiful shelves … Going Down Under, as we Dutch call Australia, is something many people dream of. Only little people actually fulfill their dreams.

One of the people who really took the step into a whole new life down under is Sarah from ‘A Beach Cottage’ and I really admire her and her family for packing up al their belongings and settle down at their Beach cottage near the sea.

She invited me to be her guest and write a post for her blog, so if you are looking for me… I am down under at Sarah’s today! You can find me here. So come on over and say hi at ‘A Beach Cottage’ Thanks for having me Sarah!


Als je aan Australia denkt is het eerste wat bij mij op komt een heleboel zon, een wilde blauwe zee en stranden vol mooie schelpen en drijfhout…. Going Down Under, zoals we dat noemen is iets waar wij allemaal misschien wel van dromen, maar er zijn maar weinig mensen die ook echt hun dromen waarmaken.

Een van de mensen die wel een heel nieuw leven ‘down under’ begonnen is, is Sarah van ‘A Beach Cottage’ en ik bewonder haar en haar familie dat zij daadwerkelijk hun hele boeltje op pakten en zich in hun Beach cottage aan zee vestigden.Ze heeft mij uitgenodigd haar gast te wezen en iets voor haar blog te schrijven, dus als jullie mij zoeken…. Ik ben ‘Down under’ bij Sarah vandaag! Je vindt mijn verhaal over bovenstaand tafeltje hier. Dus kom een kijkje nemen en even gedag bij ‘A Beach Cottage’ En Sarah, bedankt voor je uitnodiging!