back to pure and simple

With the give away over… back to normal with some pure and simple images. Just the way I like them. I had this images in a folder I called Wabi Sabi…. I wanted to explore it a bit more and find more pictures like the ones on here. But seeing so many posts lately about Wabi Sabi I thought I just show you these pictures.

I do think my way of living and decorating my home could fit the Wabi Sabi philosophy that in just a few words is ….The art of finding beauty in imperfection… it values simplicity, uncluttered, underplayed, and modest surroundings.
Nu de Give Away weer achter de rug is gaan we weer terug naar de essentie van dit blog….met een paar mooie simpele foto’s zoals ik ze het liefs zie. Deze foto’s komen uit een mapje op mijn PC dat ik Wabi Sabi had genoemd… ik wilde het nog een beetje verder onderzoeken en nog meer van dit soort eenvoudige foto’s vinden. Maar met alle blogs die al over Wabi Sabi hadden geschreven vond ik het een beetje achter de feiten aan lopen. Dus laat ik vandaag gewoon deze foto’s zien.

Toch denk ik dat mijn manier van denken en inrichten wel bij de term Wabi Sabi past , hetgeen in een paar woorden … de kunst van het mooie zien in het imperfecte, eenvoud, vrij van rommel, simpel en zonder al teveel opsmuk betekend…