November 28, 2010

Working on the Master Plan

Do you remember last months post about The masterplan ? Well I am working on it.... not in my kitchen yet but in my living room! When wandering through HEMA, one of Hollands major all things basic stores! I found this with metal lamp and because I thought it would look good in front of a concrete wall, I bought three of them....After all it is a Master plan I am working on, so why not think big huh, what you think!

Fact is I am also really missing my concrete wall in the living room.. it added something special and unexpected to the room.. and yes
*giggles* I loved those questions like... err when are you gonna paint that wall then? After all I painted it white last summer! Luckily enough there is more concrete to discover... so last few days I am busy taking of wallpaper.... cleaning and scrubbing to make the wall look as good as in my bedroom and studio. I think it will also bring me closer to my master plan to bring the same kind of look throughout my whole house.

Sorry for being lazy in leaving comments at your blogs..... I am so busy with this and feel chased by a bunch of reindeer's towards Christmas... I'll catch up with you soon.


I think my Black&White posters were looking really great on the concrete wall
Last years wall in the living room

Vorige maand maakte ik een post over mijn zogenaamde The masterplan ? Ik ben eraan aan het werken.... niet in mijn keuken maar in mijn huiskamer. Terwijl ik door de HEMA liep (we love HEMA don't we) kwam ik deze wit metalen lampen tegen en ik zag meteen voor me hoe leuk die zouden staan voor een betonnen muur. Dus kocht ik er drie, tenslotte is dit een Masterplan! En dan moet je groots denken toch?

Feit is dat ik eigenlijk ook mijn betonnen muurtje in de huiskamer mis, het had wel iets speciaals en stiekem genoot ik ook van de vragen wanneer ik ging behangen of witten. Van de zomer heb ik hem toch overgeschilderd *waarop ik de vraag krijg wanneer ik de gaatjes dicht ga maken*
Maar er is nog een muur en daar ben ik dus de laatste dagen hard mee aan het werk.. behang af krabben, schoonmaken en een beetje schuren om de muur er net zo uit te laten zien als in mijn slaapkamer en werkkamer. Het wordt dan ook meer een geheel en zo kom ik steeds dichter bij mijn Masterplan.

S
orry dat ik deze dagen wat minder langs kom bij jullie, ik heb zoveel te doen en heb een beetje het gevoel dat ik door een rendier achterna gezeten wordt om toch vooral op tijd klaar te zijn met dit muurtje.

14 comments:

Home and Lifestyle said...

Dit belooft heel veel!! Succes met alles!

Lieve groet, Ingrid

Marieke Reintjes said...

Je bent druk lees ik, ben benieuwd naar alles, je hebt wel een heel geweldig blog, met altijd ontzettend mooie foto`s..Succes met alles...
Fijne zondag, groetjes Marieke

Lynda said...

uiteindelijk...ooit..zullen al je plannen als vanzelf in elkaar schuiven en is je masterplan COMPLETED, en voor dat moet je inderdaad GROOT denken....stel je komt er net eentje tekort ofzo;)!
OFFFFF je komt tot de ontdekking dat er voor de broodnodige eenheid zo'n lampie elders ook wel erg leuk zou zijn...nee je hebt gelijk!! INSLAAN!!!

SUCCES!!

Lynda

Karen Barbé said...

Hi Desiree,

Well, master plans never end and are always expanding to new and unexpected places ;) Certainly when it comes to redo/redecorate the house, it's a never-ending story. But so fun to do!!!

All the best to you and your plan. Looking forward to see those lamps up soon!

Regards.

It's me said...

O Dees het word geweldig echt dat zie ik nu al........zo mooi jouw styl blijf het zeggen !! sorry......leuk leuk !! liefs van mij.......

Nicole said...

Ooohhh, we zijn benieuwd hoe het gaat worden!
Fijne (werk)week!
LG,
Nicole

lia said...

Wat een mooie sfeer geven die foto's weer.
En ben benieuwd hoe het gaat worden allemaal.

groetjes Lia

Jeanette said...

Komt allemaal goed met jou, en doe alles in je eigen tempo ik wil niet je rendier zijn;-)

Lieve groet, Jeanette

Olive Cooper said...

Hi Desiree, I understand about comments as I left the blog world for about 5 days. The lights will look good in your room and definitely look like your style. Christmas I wish was calmer.

marga said...

Komt vast goed....ben reuze benieuwd naar het eindresultaat!
Liefs Marga

Christine said...

A concrete wall--very interesting. Love the lamps. A lot of hard work but fun none the less.

Anonymous said...

ben benieuwd, maar zal er wel weer top uit komen te zien, laat het rendier je niet te pakken krijgen:-)

G-style said...

Hoi Dees,
nou ben ik natuurlijk wel erg nieuwsgierig naar jouw plofbank he......maar goed ik zal eerst tevreden zijn met weer een stukje onthulling van het groots opgezette masterplan.

Ben benieuwd hoe je muur zal worden en als de kerstman en z'n rendieren weer weg zijn, ben je blij dat je zo door hebt gezet .......veel foto's maken he !

Nou, doe tussen de bedrijven door ook een beetje rustig aan, lieve groet Gea

BODIE and FOU said...

Oh but I love this lamp!! I wish I had time to carry on working on my home too...You keep being a great source of inspiration Desiree!

http://bodieandfou.blogspot.com/2010/12/white-leaves.html