Inspired by IKEA

Today some images from my hallway…. After I bought a new couch I had to change the living a bit and this little table ended up in the hall… I love to make little corners on it, with candles and frames. And display new books and magazines… Latest book one on here is ‘How they work’ that I recently got for my birthday.

When walking through the hall I see the IKEA alphabet poster a lot of times and it inspired me to make my own Christmas poster. If you like it, you can download it here …. be sure to show us a picture of how you use it at home
.

The long small hallway I decorated with just a few lights and black stars from Sissy Boy and some black wooden birds, bought last year at IKEA. Thats my Christmas house for this winter.. black & white, little stars, some graphics and prints and of course lots of dreamy Christmas lights….. oh and an alternative Christmas tree…

PS Read also Emma’s post about being inspired by IKEA – From where did you get you Christmas ideas this year?

Vandaag wat foto’s van de gang … nadat ik een nieuwe bank had gekocht moest ik wat schuiven in de huiskamer en verdween dit tafeltje naar de hal. Ik vind dit soort tafeltjes altijd leuk om kleine hoekjes op te maken met kaarsen, lijsten en de laatste bladen of een speciaal boek, Hier zie je ‘How they work’ liggen, dat ik onlangs voor mijn verjaardag kreeg.

Elke keer als ik door de hal loop kom ik langs de IKEA alfabeth poster en deze inspireerde mijn om mijn eigen Kerst poster te maken. Als je hem leuk vindt download je hem hier In de lange hal zwarte sterren (Sissy boy) wat zwarte vogeltjes van vorig jaar (IKEA) en wat eenvoudige lichtjes. Deze winter dus een Kerst met veel zwart-wit, sterren, prints en natuurlijk veel dromerige kerstlichtjes. ….. ohen een alternative Kerstboom … waarover later meer.

PS Lees ook Emma’s post inspired by IKEA – En waar heb jij je dit jaar door laten inspireren?