So this is Christmas….

Some of the original walls in my home are concrete walls. They are thick and I had them covered in wall paper for years. I always loved this different, industrial feeling concrete walls give to a home but just recently discovered I had theme my self. So here is the finished wall in the Living. I don’t know yet how I will use it but for now I transformed it into a Christmas wall.

After my post with alternative trees last week, I thought I should actually really make one myself this year. I cut a two meter high tree out of corrugated cardboard and painted the back with white wall paint. Attached it to the concrete with some duck tape and decorated it with black and silver stars.

Lucas & Hayley are Keep Calm Gallery’s founding duo and designed The Oh Deer reindeer print. I attached it on a big white canvas and stuck 60 little Christmas lights through the canvas. Below you can see how it looks when they are all switched on at night, ain’t it cute 😉 The Oh Deer print is also available in other colors! And there are many others to chose from. Visit the shop …. here


Een aantal muren in mijn huis zijn van betonnen bouwmuren. Ze zijn lekker dik met diepe vensterbanken en ramen er in en jarenlang verstopt onder allerlei behang. Ik ben gek op beton, het heeft iets ruws en industrieels. En goed schoongemaakt kan het een prachtig licht grijze kleur hebben. Een jaar geleden kwam ik er achter dat ik deze muren dus gewoon zelf ook in mijn huis heb. Hier een kijkje op de muur in de huiskamer. Ik weet nog niet precies hoe ik de muur ga gebruiken, dus voorlopig heb ik er een kerstmuurtje van gemaakt.

Na mijn post over alternatieve kerstbomen vond ik eigenlijk dat ik er nu zelf ook een moest maken. Ik heb uit golfkarton een 2 meter hoge boom geknipt en de achterzijde met witte latex geverft. Hierna met dubbelzijdige tape aan de muur geplakt en met sterretje slingers versiert.

Lucas & Hayley zijn het creatieve brein achter de Keep Calm Gallery Een webwinkel vol met mooie prints zoals ook deze Oh Deer rendier print Ik heb de print op een groot canvas doek geplakt en er 60 kleine kerstlichtjes doorheen geprikt. Hierboven kun je zien hoe dat er uit ziet als alle lichtjes branden. De print is er ook nog in andere kleuren. Bezoek de winkel hier…