My home in IKEA Family Live magazine

My bedroom
Remember last September I wrote about the IKEA Family Live team doing a photo shoot at my home. They came across some pictures of my studio and bedroom and approached me with the question if I was interested in a photo shoot for their Family Live Magazine. My first reaction was… I do not have that particular IKEA home you are looking for, but they asked me to sent some pictures of my home anyway… 
So there I stood in the middle of my living room making a shot of each of the four walls… that will scare them off I thought. But surprisingly they were enthusiastic and not much later my house was taken over for three days by a super friendly team from London. 


I wrote some blogs about these days for their website and you can read them on the IKEA Family Live website soon.
Meanwhile enjoy the pictures.

my livingroom


Spring 2011 issue of IKEA Family Live Magazine
 my studio

The magazine will be in your mailbox if you are in one of the 23 countries IKEA send out the magazine.

Vorig jaar September schreef ik al eens over het team van IKEA Family Live die een foto reprtage in mijn huis kwam maken. Na foto’s te heben gezien van mijn slaap en werk kamer benaderden zij mij met de vraag of ik interesse had in een reportage in het IKEA Family blad. MIjn eerste reaktie was dat ik helemaal niet zo een typisch IKEA huis had, maar ze vroegen mij toch wat foto’s op te sturen.

Dus daar stond ik, midden in elke kamer alle vier de muren op de foto vast te leggen, compleet niet opgeruimd of ook maar enigzins verder bij nagedacht…. dat schrikt hen vast wel af dacht ik! Maar vreemd genoeg dus niet en niet al te lange tijd daarna werd mijn huis overgenomen door een super leuk team van vijf, uit Londen overgekomen stylist, fotograaf en art directors e.d.


Voor de IKEA Family Live website heb ik nog een aantal blogs geschreven die je daar binnenkort kunt lezen. Mocht je geen IKEA family lid zijn dan kun je het blad.. 
hier online bekijken. 
All pictures made by Jake Curtis for IKEA Family Live