Instant room change

One more time about the living mood board of the other day .. I was ready for a little change and as all stylists and interior magazines tell us over and over,  it is easy to give your room a quick change with some colored accents. That if your room has a good base – in my case basic white floors and walls –
So after the previous experiment I added some black accents [black is a color isn’t it] it is one of my favorites anyway. I even think about adding a picture rail to the wall  like I have in my studio so I can add some more elements like frames with graphic prints + B&W pictures.  I like the idea I don’t have to make major changes to have a different feeling when I step into the room and can easily change it back to what it was or to something different again. But for now I like it..

Nog even terugkomend op het living mood board .. Ik ben wel toe aan wat verandering en zoals alle bladen en stylisten ons vertellen kun je je kamer een snelle metamorfose geven door wat kleur accenten toe te voegen. Je kamer moet dan wel een rustige basis hebben vind ik – in mijn geval witte muren en vloerdelen – 

Hier heb ik wat zwarte accenten toegevoegd [zwart is ook een kleur toch]. Ik denk er ook nog over om een picture rail zoals in mijn werkkamer op te hangen zodat ik nog wat meer zwart kan toevoegen in de vorm van lijstjes en mooie zwart wit foto’s. Het idee dat ik geen grote veranderingen hoef te maken en gewoon wat spullen die ik al in huis heb kan toevoegen om een totaal andere sfeer te krijgen als je de kamer binnen komt bevalt me wel. En natuurlijk is het zo weer terug te veranderen naar hoe het was of naar weer iets heel anders. Maar voorlopig blijft t even zo..

In less then five minutes I could change it back to white ohhhhh and I wouldn’t mind a modern gray touch with those Muuto lamps.. purple would be great too !