Living Moodboard

I love making mood boards with the pictures I save in my inspiration folder and some time ago I was playing with a new one for my bedroom. During a heavy spring attack [is that a word?] this weekend I started cleaning and throwing lots of things out and as usually making more mess there even was.

Moving  things around, trying out a new bedside table… hanging some silver lanterns in the corner… I felt like making a living mood board. I even attached an old shutter with a chain on the ceiling, something that passed my mind for quite some time. It was fun but it made me also realize the mood board I made was way to full and that all I wanted was a clean and uncluttered room.. and maybe something different after all.

Ik ben een beetje verslaafd aan moodboards maken met de foto’s die ik in mijn inspiratie folder heb en een tijdje geleden heb ik er weer een voor de slaapkamer gemaakt. Dit weekend tijdens een hevige voorjaars schoonmaak aanval heb ik van alles eruit gegooid en zoals gewoonlijk meer rommel gemaakt dan het daarvoor was..  zilveren lantaarntjes opgehangen, een ander tafeltje erin.

Het voelde alsof ik een levend moodboard aan het maken was. Ik heb zelfs een luik aan een stevige ketting aan het plafond gehangen, iets wat ik al heel lang in mijn hoofd had en eens wilde proberen. Het was leuk om te doen en zo kwam ik erachter dat mijn moodboard veel te vol was en ik eigenlijk gewoon een schone opgeruimde kamer wilde en mischien ook een beetje verandering.