May 19, 2011

Give away house


Marion, a dutch girl living in Sweden likes to make little wooden houses that she shows on her blog Basiclabel. In a comment I told her I really loved the pictures she made of them.. Especially the one with the black painted border.. It somehow reminds me of the walls in the Italian house of my children's
grandmother.

Today I found a postcard in my mailbox of this same picture. I love it and think it looks really cool on the bare painted wall in my living room. If you like the houses too, Marion is having a give away on her blog, you can join it here. Good luck ;) Thank you for the cute postcard Marion!Marion, een Nederlandse die in Zweden woont maakt leuke houten huisjes die zij vaak op haar blog Basiclabel laat zien. In een reaktie op haar blog vertelde ik haar laatst dat ik de foto die zij van de huisjes had gemaakt zo leuk vond.  De
grootmoeder van mijn kinderen had precies zo'n zwarte border in haar keuken.

Vandaag lag er tot mijn verrassing een van die foto gemaakte kaart uit Zweden in mijn brievenbus
. Ik vind m super en heb hem meteen op de muur in mijn huiskamer geplakt, helemaal leuk toch? Dankjewel Marion!

Marion heeft nog de hele maand een 'give away' op haar blog waar je zo'n leuk huisje kunt winnen. Om mee te doen even
hier klikken! En woon je in de buurt van Hoorn doe dan meteen ook even mee aan Kari haar wel heel speciale give away... nieuwsgierig? Kijk dan snel hier!

foto 1+2 by me Foto 3 by Basiclabel 

22 comments:

Kari said...

Dat hangt toch weer leuk om die geweldige muur!!!
Zo simpel is zo mooi!!
dikke kus Kari

BODIE and FOU said...

These littles houses are gorgeous! I love the black one too and the light in the last pic (v. nice by the way) is the one we have in our shop

http://www.bodieandfou.com/industrial_clip_on_light_by_house_doctor?category_id=0&manf=72

IngerJohanna said...

What a fantastic blog you have! I will put it on my list of favorite blogs right away.

Have a nice evening.

Samira said...

Wat een lieve verassing :) Past ook helemaal bij je muur, staat super!!

De groetûh Samira Xx

Pella said...

Wow! Such beautiful picture!

franca@villadesta said...

He daar ben ik weer! Je ben lekker bezig geweest zie ik! Leuk die rode kruisjes met tape. Vandaag hing ik mijn lamp op met grijs tape maar toen ik thuis kwam lag hij op de grond...toch maar boren dus!

Mooie huisjes! Zouden erg leuk bij mij thuis staan ;)

It's me said...

Ik wist dat natuurlijk al !!! hahhahah!! en heb al een gokje gewaagd.......enne die potten hebben wij vanmiddag gekocht die ijzeren voor de tuindagen....leuk om ze bij jouw te zien.....liefs van mij...xxx...

Cez said...

J'adore...i like to have some...

Jacqueline said...

That looks fantastic Desiree.....it goes so well in your home. I can see why you loved it and, how kind of her to send it to you. A lovely present and sent to someone who will so appreciate it. XXXX

Karin said...

Ik zit met een smile je post te lezen Dees.
Op de eerste plaats omdat ik op enig moment ook eens zo verrast werd door Marion en ook fan ben van haar huisjes EN haar prachtige foto's.
Op de tweede plaats omdat ik je vaas zie. Ineens weet ik waarom ik een paar weken terug die twee van mij met witte kalkverf heb staan schilderen. Die inspiratie kwam dus van hier, zonder dat ik dat nog wist :) Ze staan nu mooi te wezen op mijn tuintafel.

Lau de Casalil said...

Oh oui Merci Desiree... I love them too... vite vite le give away... j'y vais!! Have a very nice friday!!

Kickcan and Conkers said...

Love these houses, thanks so much!

lia said...

Het is ook een lieverd.
En heb me natuurlijk opgegeven voor zo'n mooi huisje.

fijn weekend, lia

claire said...

I really love these, they are so beautiful! Do you know if the artist has a shop? Couldn't see one on her blog? Claire x

Nicole said...

Wat geweldig dat ze dit vor jouw deed!
Zooo leuk die huisjes!
Fijn weekend!
Nicole

Cez said...

just watch, honey, the house i put on my website...amazing!!!!!

biancamargherita said...

so lovely!!!
have a nice weekend
donata

MUS said...

wat een leuke reactie bij bloesem! :)) thx!
fijn weekend!

lilabraga said...

this is so gorgeous...will certainly check her up now!
xox
lila

Something White said...

Mooie foto´s hierboven!! Hé Deeske, ik heb je net post gestuurd via FB... voor meer uitleg over mijn A´dam-bezoek. Next time it will be our time! :)
Bises, Marjolijn

~ ♥ LISBETH ♥~ said...

Hello Desiree!
Love those houses! So how are you? Often thinking about you and have to say I enjoyed so much reading about you in the Ikea family magazine, I watch the pictures over and over again:) I`m just back from London where I saw The Wall- Roger Waters. It was great. Rock in our hearts:)
See you around! Hugs

Iro {Ivy style33} said...

I love her little houses and her simple, minimalisitc blog!
Thank's for sharing and th3 postcard looks simply gorgeous in your home :)