Give away house


Marion, a dutch girl living in Sweden likes to make little wooden houses that she shows on her blog Basiclabel. In a comment I told her I really loved the pictures she made of them.. Especially the one with the black painted border.. It somehow reminds me of the walls in the Italian house of my children’s
grandmother.

Today I found a postcard in my mailbox of this same picture. I love it and think it looks really cool on the bare painted wall in my living room. If you like the houses too, Marion is having a give away on her blog, you can join it here. Good luck 😉 Thank you for the cute postcard Marion!


Marion, een Nederlandse die in Zweden woont maakt leuke houten huisjes die zij vaak op haar blog Basiclabel laat zien. In een reaktie op haar blog vertelde ik haar laatst dat ik de foto die zij van de huisjes had gemaakt zo leuk vond.  De
grootmoeder van mijn kinderen had precies zo’n zwarte border in haar keuken.

Vandaag lag er tot mijn verrassing een van die foto gemaakte kaart uit Zweden in mijn brievenbus. Ik vind m super en heb hem meteen op de muur in mijn huiskamer geplakt, helemaal leuk toch? Dankjewel Marion!

Marion heeft nog de hele maand een ‘give away’ op haar blog waar je zo’n leuk huisje kunt winnen. Om mee te doen even hier klikken! En woon je in de buurt van Hoorn doe dan meteen ook even mee aan Kari haar wel heel speciale give away… nieuwsgierig? Kijk dan snel hier!

foto 1+2 by me Foto 3 by Basiclabel