My new studio in B&W

A little gift can sometimes make you turn a whole room upside down!

When I got this crispy white Batman poster from Karine the other weekend I decided it would look great in my studio. Black & white prints like this, I think, look best on a white background {It makes me also think I need more of these.. as I would love to make a whole wall with them in the living}

Over the last months the picture rail and the metal wire slightly filled themselves with little notes and cuttings… All nice and well but sometimes, at an occasion like this, I like to de-clutter and start all over again. So I took everything off!  Gone are the natural accents and welcome.. well arranged piles of magazines (interior magazines of course!!) empty floorboards and a picture rail with Batman..or should I say little Batwoman girl as a new focus point!I am so enjoying this new space 😉 Enjoy your weekend!

Previous pictures of my studio can be found herehere and here

Een klein kado kan je soms doen beslissen om een kamer weer eens helemaal op de kop te zetten. Toen ik vorig weekend deze kraakwitte Batman poster van Karine kreeg, besloot ik dat die geweldig in mijn werk kamer zou staan. Zwart wit prints als deze komen, vind ik, het beste uit tegen een spierwitte achtergrond. {Het doet mij ook besluiten dat ik wel meer van dit soort prints zou willen ..om een mooie muur in de huiskamer mee te maken in de toekomst…een mens wil wel eens wat anders toch}
De laatste maanden is alles behoorlijk dicht geslibt met allerlei knipsels en fotos… Hardstikke leuk maar soms, bij een gelegenheid als deze, ruim ik graag weer eens wat op. Dus alles van de muur, alle naturel accentjes van de tafel en even helemaal op nieuw beginnen. Welkom lege vloeren, keurige stapeltjes woonbladen en opgeruimde picture rail met Batman … of moet ik Batwoman meisje zeggen, als nieuw focuspunt.Fijn weekend allemaal.

Eerdere foto’s van mijn werk kamer o.a hierhier en hier

All pictures © by me