July 2, 2011

My new studio in B&W

A little gift can sometimes make you turn a whole room upside down!
When I got this crispy white Batman poster from Karine the other weekend I decided it would look great in my studio. Black & white prints like this, I think, look best on a white background {It makes me also think I need more of these.. as I would love to make a whole wall with them in the living}

Over the last months the picture rail and the metal wire slightly filled themselves with little notes and cuttings... All nice and well but sometimes, at an occasion like this, I like to de-clutter and start all over again. So I took everything off!  Gone are the natural accents and welcome.. well arranged piles of magazines (interior magazines of course!!) empty floorboards and a picture rail with Batman..or should I say little Batwoman girl as a new focus point!I am so enjoying this new space ;) Enjoy your weekend!

Previous pictures of my studio can be found herehere and hereEen klein kado kan je soms doen beslissen om een kamer weer eens helemaal op de kop te zetten. Toen ik vorig weekend deze kraakwitte Batman poster van Karine kreeg, besloot ik dat die geweldig in mijn werk kamer zou staan. Zwart wit prints als deze komen, vind ik, het beste uit tegen een spierwitte achtergrond. {Het doet mij ook besluiten dat ik wel meer van dit soort prints zou willen ..om een mooie muur in de huiskamer mee te maken in de toekomst...een mens wil wel eens wat anders toch}

De laatste maanden is alles behoorlijk dicht geslibt met allerlei knipsels en fotos... Hardstikke leuk maar soms, bij een gelegenheid als deze, ruim ik graag weer eens wat op. Dus alles van de muur, alle naturel accentjes van de tafel en even helemaal op nieuw beginnen. Welkom lege vloeren, keurige stapeltjes woonbladen en opgeruimde picture rail met Batman ... of moet ik Batwoman meisje zeggen, als nieuw focuspunt.Fijn weekend allemaal.

Eerdere foto's van mijn werk kamer o.a hierhier en hier


All pictures © by me

40 comments:

Cez said...

omg!!!! i will die for a syudio like that!!!! love everything!!!! you just need to have one of my lamps!!!! LOL
xxx

It's me said...

Ziet er goed uit hoor Dees...fijn weekend ....liefs Ria....xxx...

Cez said...

have a look to my new shop Mechant Studio...on my blog!!!!

Creme de la Mode said...

j'adore the caster wheels on the desk!

cheryl said...

love it! really lovely.
cheryl xox.

Mariela said...

Lovely studio!, I love everything, have a great weekend.

BODIE and FOU said...

I love it so gorgeous!

Lau de Casalil said...

Bravo c'est superbe... je vais relayer ton avant/apr├Ęs... so inspiring!! have a nice weekend Desiree!!

Yvonne - Frl.Klein said...

Your studio in black and white looks very beautiful! Great!!!
Have a nice weekend,
Yvonne

**Chantal** said...

Mooi hoor, ziet er echt super goed uit. Grappige is dat ik zelf bezig ben met meer kleur in huis aan te brengen, maar dit vind ik toch ook helemaal geweldig uit. Kom je nog eens kijken op mijn blog?
formsandfinds.blogspot.com.....Fijn weekend

MANDY said...

I love it !!!

Holly said...

I really like your picture shelf with the wire underneath it...maybe inspired to do something similar =)

...also, the 'batlady' print is awesome!

Karin said...

Meid wat ziet dat er keurig uit. Alle bladen netjes op stapels bij elkaar. Bij mij liggen er stapels door het hele huis en zat me onlangs nog te bedenken of ik er niet wat weg moest doen. Misschien moet ik ze ook maar eens op 1 plaats centraliseren ;)
Heb ook nog even je link van de vorige post bezocht. Ben helemaal verliefd geworden op de posters met teksten in zwart/wit. Mijn handen jeuken, maar ik hou me in. Misschien na de vakantie, maar het inspireert wel. Ben bezig in de hal met een zwart/wit collage daar kan nog wel wat bij.

Interior Junkie said...

Great studio!!!

I wish that I could have something like that in my apartment :)

gebrichi said...

Love the table on wheels!

Dani said...

Ik vind je tafeltje met wieltjes echt geweldig. Stijlvol ingericht hoor, heel mooi.
Groetjes
Dani

Nathalie said...

Wat heerlijk inspirerend weer!!! Ik word zooo blij van dit soort gestylde plekjes. Stuur dit ook even door naar Fietje, dan komt het zeker goed ;)

Samira said...

Vet die poster, echt een passend cadeau!

Fijn weekend (mag nog wel toch?) Xx

Jan | Poppytalk said...

love it all!

casa venir said...

heerlijk zo,n eigen studio , ik moet nog ff wachten tot mijn kids uitvliegen dan heb ik ook een kamertje over hahaha dat zal nog wel een tijdje duren en ach het is wel heerlijk ze om me heen te hebben, maar zo,n sudio zucht..........liefssss en fijne zondag

Svatava said...

Wau great table ;-)

Rosanneke said...

Wat een geweldige werkkamer, jaloeeeers!

Emma Burgess said...

I love this little nook, gorgeous as usual. Emma.

Denise said...

Wauw, mooie blog! En je studio is super.

17doors said...

Hi Desiree, thanks for leaving a comment so I could track you back :)
I just love your studio, and the pics for the Ikea magazine are great, as well.
Everything I like comes from Denmark or the Netherlands, so I am thrilled about your blog..
Warm wishes
Ulrika - seventeendoors

Exchange hosting services said...

This is nice!

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

Nicole said...

Wat leuk Dees! Konden wel plaatjes zijn uit de VTwonen!
Fijne dag vandaag!
Nicole

DesignFan said...

Your studio looks great! The poster looks, good and the room looks bright thanks for sharing!

mydeco said...

That studio looks great, love the batgirl print too, looks very organized too (will it stay organized?) :P

Hosted Exchange Services said...

This is so cute!

Scacco alle Regine said...

The batman girl is so cute!!!


GLORIA
{ WIN FOR FREE Scacco alle Regine's EARRINGS }

Anonymous said...

What an amazing studio, wow! Love that Batman portrait, so adorable!
-Jessica & Holly
Etsy.com/shop/chezjolly
<3

some kind of wonderful said...

Love this room !!

Mia

Barbara said...

Hello! Your studio looks awesome! I's comforting and looks an excellent place where to create beautiful things! I see you are a fan of batman and that's cool :) - Barbara

Miss M said...

Ik heb je post blijkbaar gemist; wat een gave tafel heb je gevonden! Prachtig in combinatie met al je mooie spullen...
Ook ik heb een bijna soortgelijke vondst gedaan; moet je maar kijken bij mijn laatstgeplaatste post.
Ik twijfel alleen nog over welk tafelblad ik erin moet doen. Dat verweerde vraagt om iets verweerds, maar mijn gevoel zegt dat ik voor iets straks moet gaan, iets moderns, een soort tegenhanger dus.
Maar goed, ik dwaal af: de jouwe is helemaal te gek! Goede vondst! :-)

Groeten, Marjolijn.

Lillelykke.com said...

Geweldig dat alle tierelantijn brocante eruit is. Dit is een SUPER STIJL. I love it!

Groetjes uit R'dam,
Caroline

Tine said...

LOVE the batman girl poster, but I can't get the link to work - do you have a new, working link?

anordinarywoman said...

Very creative indeed. Thanks:)

Anonymous said...

What a cool Batgirl poster this is - I am on the verge of getting one for myself. And the wonderful juxtaposition with Iggy Pop n the studio - sublime!
Thanks for sharing. seeing this picture wants me to eliminate all the color of my studio. Great B/W
Yvonne