Yellow crosses and Tolix chairs {making moodboards}

I saw this picture with the huge yellow cross on Emmas Designblogg, it reminded me of the little red crosses I recently added to the wall of my studio. Some days later I came across the yellow’ish moodboard at Decor8 I thought the two of them would make a great combo. I thought it would be fun to find some more mood boards to fit with Tolix chairs …Finding a silver colored mood board was kinda hard as you notice 😉

I enjoyed making this little combinations and think it would even be more fun to make the moodboards all by myself, my friend Stefano made some to go with his collection you might have seen them here. And I think I have seen other bloggers making some beautiful ones.. So if you read this and made some.. drop your link in a comment I would love to visit you!


De foto met het grote gele kruis op de muur kwam ik tegen op Emmas Designblogg, hij deed mij denken aan de rode kruisjes die ik onlangs op mijn eigen muur plakte. Toen ik een paar dagen later op Decor8 het moodboard met de gele accenten tegen kwam vond ik de twee foto’s wel bij elkaar passen. Omdat er natuurlijk heel wat foto’s met tolix stoelen te vinden zijn leek het mij leuk om wat meer van deze combo’s te maken. Een zilver moodboard vinden bleek nogal moeilijk zoals je ziet 😉

Het was leuk om dit bij elkaar te zoeken en het is natuurlijk nog leuker om zelf moodboards te maken. Mijn vriend Stefano maakte er een aantal die bij zijn collectie paste, mischien heb je die hier al eens bekeken. Ik heb ook bij andere bloggers her en der zelfgemaakte mood boards als deze gezien. Dus als je dit leest en je hebt er een op je blog staan. Laat dan even een link in je commentaar achter. Ik kom graag bij je kijken!

Please note if you re-blog Credits in this post are given in the picture name