Today you will find me on Decor8

Holly Becker, writer and founder of the successful blog Decor8,  who recently launched her first book Decorate, was so kind to introduce me on her blog today. I met Holly at the bloggers event in Amsterdam a few weeks ago where she shared her successful story with us.  I am really honored to see my home on her blog … So today you will find me on Decor8  ……Thank you so much Holly 😉

Holly Becker, van het succesvolle blog Decor8,  die enige tijd geleden haar eerste boek Decorate, heeft uitgegeven was zo vriendelijk mij vandaag op haar blog te introduceren. Ik heb Holly een paar weken geleden tijdens het bloggers event   in Amsterdam ontmoet en was zeer onder de indruk van haar verhaal. Ik vind het dan ook een grote eer om mijn huis op haar blog te zien… Dankjewel Holly 😉