A bedroom make over for Spring | My home

– For English scroll down -Als je mij volgt op Instagram, heb je misschien gezien dat ik thuis een kleine verbouwing heb gedaan. Ik heb eindelijk de plafonds gepleisterd en geverfd, iets wat ik al jaren wilde doen,  het verschil is enorm en ik ben erg blij met het resultaat. Het hele proces duurde wel even, mede omdat toen ik het grootste deel van mijn meubels had opgeslagen voor de werkzaamheden en in een bijna leeg huis even woonde ik besloot om ook meteen alle muren te schilderen en vooral de slaapkamer een make over te geven, iets wat ik al een tijd in mijn hoofd had.

Misschien herinner je je mijn masterplan 2.0 en deze blogpost nog: Light X Dark The story of my life | Masterplan 2.0 en de andere look die ik in mijn slaapkamer wilde creëren, dit was natuurlijk het ultieme moment hiervoor. Ik schilderde de muur achter het bed in een mooie, levendige grijs genaamd ‘Mallorca’ met een lime paint verf van We are wow makers. Na het wit schilderen van de overige muren, was het een geweldige creatieve ervaring om met een grote blok kwast te schilderen met als resultaat een muur met een natuurlijke zachte uitstraling.

De grijze muur fungeerde als een mooi beginpunt en ik wilde de kamer vooral comfortabel en minimalistisch inrichten. Dat betekende dat ik alleen de belangrijkste stukken op mijn kledingrek hang, de locker naar een andere ruimte heb verbannen en een kleine kast heb neergezet voor wat noodzakelijke items om zo meer ruimte voor mijn bed te creëren.

Tijdens een bloggerstour door Limburg heb ik in een klein kasteel geslapen in misschien wel het meest comfortabele bed ooit. Ik herinner me dat ik ‘s ochtends naar het bed keek om te ontdekken waarom ik er zo dol op was en naar huis ging met de belofte om mijzelf op een dag een extra topper kado te doen.

Swiss Sense heeft een grote collectie boxsprings, matrassen en toppers en ik ging voor de Aeromax Nature topper, een zware bijna 12 cm dikke topper! De hoes bestaat onder andere uit natuurlijk linnen en is sterk, duurzaam en vocht absorberend. Ik vind hem vooral super comfortabel liggen en het voegt een beetje luxe toe aan mijn minimalistische en nieuw geschilderde slaapkamer.

Ik heb ook nieuwe anti-allergische watergel kussens besteld, het kussen is een goed ondersteunend hoofdkussen met een vulling gemaakt met speciaal gel foam, een materiaal dat zich goed aan je lichaam aanpast en een goede toevoeging om nog beter slaapcomfort te creëren. Next step zijn nieuwe gordijnen en moet er echt iets aan de verlichting gebeuren, ook zeker niet onbelangrijk om een ​​goede sfeer te creëren …. wordt vervolgd.

If you follow me on Instagram you might have seen I had a small renovation going on at home. I finally got the ceilings plastered and painted, something I wanted to do for years and it makes such a difference. I am really happy with the result. Once I got most of my furniture stored for the work to be done and finding myself in an almost empty home with the floors covered, I decided to also paint all the walls and especially concentrate on my bedroom which I wanted to give another look for some time.

You might remember my masterplan 2.0 and this post: Light X Dark The story of my life | Masterplan 2.0 and the different look I wanted to create in my bedroom, you could say this was the ultimate moment to change a few things. I painted the wall behind the bed in a beautiful lively grey called ‘Mallorca’ using a Lime paint from We are wow makers After painting most walls plain white it was a great creative experience to actually paint this wall with a natural brush, I really loved doing it and the result is a beautiful chalky wall.

The grey wall functions as a beautiful minimalistic starting point and next it was time to think how to make the room as comfortable as possible. Which meant hanging only the most important pieces on my clothes rack,  banning my locker and adding a small cupboard for some necessary items to give more space to my bed.

During a tour in Limburg I slept in a small castle in maybe the most comfortable bed I ever, experienced. I remember looking at the bed in the morning to discover why I loved it so much and went home promising myself to get an extra topper for my boxspring one day.

Swiss Sense has a large collection boxsprings and toppers and to I went for the Aeromax Nature topper, a heavy almost12 cm thick topper, oh joy! The cover consists of, among other things, natural linen and is strong, durable and moisture-absorbent. Most of all I find it really comfortable and adds a bit of luxury to my minimalistic and new painted bedroom.

I also ordered some new anti allergic watergel pillows, the watergel pillow is a good supporting pillow with a filling made with special gel foam, a material that conforms well to your body and a good addition to create even better sleeping comfort. Next I will be looking for some new curtains and working on the lighting which I think is also really important in order to create a good atmosphere…. to be continued  

pictures ©vosgesparis | written in collaboration with Swiss Sense

Follow Masterplan 2.0 for my latest home changes