Simple + Serene + Paris

I was so happy to come across the pictures of this stunning Parisian apartment, belonning to one of my favorite designers Paola Navone. They show some more of that white lamp I felt for the minute I saw it.(most definitely chez Emma I think) Ever since then it is the background picture on my computer.

Still wondering where I could see it in real live. I have come across some similar lamps like the one made of Bamboo from Ay Illuminate as seen in this post Living in white with black accents and of course there are the little ones first seen at the VT Wonen Pop up Shop the other week that slightly look like them. More pictures of the Parisian apartment of Paola Navone below.

Update:
After a chat at facebook.. I suddenly realized  I had seen it in Paris.. Jeezz I even made a picture of it… at MERCI  My Background image  (this is not chez Paola Navone)


For who is interested in the white lamp.. Here are another two pictures from the Koushi lamp (
Création Mark Eden Schooley) from Serendipity in France. On the first picture the big sized and on the second picture are the smaller ones…

Ik was helemaal blij toen ik langs bovenstaande foto’s kwam gemaakt in dit geweldige Parijse appartement van mijn een vanmijn favorite designers Paola Navone. Er staat namelijk wat meer op van de witte hanglamp waar ik helemaal weg van ben sinds ik deze voor het eerst tegenkwam (ik denk dat dat op Emma haar blog was) 

Sindsdien is het de achtergrond foto op mijn laptop. Ik zou de lamp wel eens in het echt willen zien maar ben er dus nog niet achter waar deze verkocht wordt. Wel ben ik een aantal tegen gekomen die een beetje in de buurt kwamen. Zoals de Bamboo lamp van Ay Illuminate uit deze post Living in white with black accents en ik zie ook wel wat overeenkomsten met de lampjes die ik vorige week in de VTWonen Pop Up Store zag hangen. 

Update: Na een chat op facebook.. realiseerde ik mij ineens weer waar ik de lamp gezien moet hebben.. Jeezz Ik heb er zelfs een foto van gemaakt bij  MERCI 

All pictures copyright Andrea Ferrari